Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Liječnička ispričnica u Društvo forumu; Evo samo da obavijestim svekoliko pučanstvo da me neće bit ovdje neko vrijeme. Naime, riknula mi je DSL veza, ne ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-06-06, 01:15   #1 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,829
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Liječnička ispričnica

Evo samo da obavijestim svekoliko pučanstvo da me neće bit ovdje neko vrijeme.

Naime, riknula mi je DSL veza, ne mogu se prikopčat na net preko ADSL-a pa ću neko vrijeme pauzirat sa forumom dok to ne riješim. Ne znam u čemu je problem, moram nekako dopremit servisera da mi to riješi.

Imam modemsku vezu - koja je spora za popizdit - ali nju ne želim koristit jer me košta samo tako...

Dakle, do viđenja - nadam se da će to bit što prije...

SEE YOU!!!
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-06-06, 01:20   #2 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,788
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: Liječnička ispričnica

ja već gledam šta sa liječničkom, hahhaha

daj to sredi i dođi što prije da čitam tvoje postove
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-06-06, 15:33   #3 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,497
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Još ja gledam šta njega nema ....nisam ovo skužila uopće
Odgovori sa citatom
Star 06-06-06, 15:43   #4 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,264
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Zbog tebe će pustit suzu
lice moje kameno.
Maslow je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 06-06-06, 16:18   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-01-06
Godina: 26
Poruka: 224
psychonara se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku psychonara Pošalji poruku preko Skype-a korisniku psychonara

a ja već čekam kad će reći da treba neku ispričnicu ili neko oslobođenje od nečega.ne on,nego neko njegov.
pošrafaj to stari.treba ti ključ 18/19,škripac srednji i naravno jedan oveći bat(macola).samo ne na silu.
Riješi to vrati se,sine naš !
psychonara je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-06-06, 18:29   #6 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,829
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Evo me! I'M BACK!!

Riješio sam bez mace i kacavide... (RAZLIKOVNI!!)

Sada je sve OK, pa se nadam daljnjen trajnom druženju uz vaš i naš omiljeni CroPortal.
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-05-07, 13:20   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 1
pena se izdvaja iz mase

Ej ljudi molio bih vas da ako netko ima ispričnice od doktora na kompu neka mi pošalje na msn filip.grdenic@t-com.hr!!! LJudi fakat mi je hitno ako ne opravdam tijedan dana letim iz škole... ako tko može trebalo bi mi do petka !!! ajd pozzz... i unaprijed zahvaljujem
pena je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-05-07, 13:39   #8 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,349
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

e, ljudi ja cu zbog ovakvih bisera past sa stolca samo tako ne mogu vjerovat!!! Damfisk daj mu napisi ispricnicu!!
Odgovori sa citatom
Star 01-05-07, 13:39   #9 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,905
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Dam ti ja oriđiđi, samo me prvo nađi!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 14:19   #10 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-05-08
Poruka: 2
Imhotep22 se izdvaja iz mase

LJUDI MENI ISTO TREBA JEDNA SPLITSKA ISPRICNICA TJ. OD SPLITSKOG DOKTORA HITNO DO SUTRA!!!!!
Imhotep22 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ispricnica, lijecnicka

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113