| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Liječnička ispričnica u Društvo forumu; Evo samo da obavijestim svekoliko pučanstvo da me neće bit ovdje neko vrijeme. Naime, riknula mi je DSL veza, ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Liječnička ispričnica Evo samo da obavijestim svekoliko pučanstvo da me neće bit ovdje neko vrijeme. Naime, riknula mi je DSL veza, ne mogu se prikopčat na net preko ADSL-a pa ću neko vrijeme pauzirat sa forumom dok to ne riješim. Ne znam u čemu je problem, moram nekako dopremit servisera da mi to riješi. Imam modemsku vezu - koja je spora za popizdit - ali nju ne želim koristit jer me košta samo tako... Dakle, do viđenja - nadam se da će to bit što prije... SEE YOU!!!
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Liječnička ispričnica a ja već čekam kad će reći da treba neku ispričnicu ili neko oslobođenje od nečega.ne on,nego neko njegov. pošrafaj to stari.treba ti ključ 18/19,škripac srednji i naravno jedan oveći bat(macola).samo ne na silu. Riješi to vrati se,sine naš ! ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Liječnička ispričnica Evo me! I'M BACK!! Riješio sam bez mace i kacavide... (RAZLIKOVNI!!) Sada je sve OK, pa se nadam daljnjen trajnom druženju uz vaš i naš omiljeni CroPortal.
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 1
![]() | Re: Liječnička ispričnica Ej ljudi molio bih vas da ako netko ima ispričnice od doktora na kompu neka mi pošalje na msn filip.grdenic@t-com.hr!!! LJudi fakat mi je hitno ako ne opravdam tijedan dana letim iz škole... ako tko može trebalo bi mi do petka !!! ajd pozzz... i unaprijed zahvaljujem |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Liječnička ispričnica e, ljudi ja cu zbog ovakvih bisera past sa stolca samo tako ne mogu vjerovat!!! Damfisk daj mu napisi ispricnicu!!
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
![]() |
| Tagovi: ispricnica, lijecnicka |
« Drvo
|
Painting With A Tricycle »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:04.

....nisam ovo skužila uopće

ako tko može trebalo bi mi do petka !!! ajd pozzz... i unaprijed zahvaljujem