Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Liječničke pogreške u Društvo forumu; Zanima me ima li vas kojima se to dogodilo,ili vašim bližnjima?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-11-07, 18:12   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-11-07
Poruka: 12
dida mraz se izdvaja iz mase
Thumbs down Liječničke pogreške

Zanima me ima li vas kojima se to dogodilo,ili vašim bližnjima?
dida mraz je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 18:24   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,492
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru
Re: LIJEČNIČKE POGREŠKE

Citat:
Pravi autor: dida mraz Pogledaj Poruke
Zanima me ima li vas kojima se to dogodilo,ili vašim bližnjima?

vidim ja dide da si ti baš u blagdanskom ozračju
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 18:26   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,253
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

jep... rengen glave umjesto pluća pa poslje toga rengen pluća... jebiga... nemreš tu ništa... ne krivim u potpunosti doktore ali da bi mogli paziti malo više to je..

samo nemojte misliti da je vani bolja situacija... svašta se zaposli kao doktor a za taj posao treba više ambicija, znanja, volje i želje za pomaganjem ljudima
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 18:34   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,868
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
vidim ja dide da si ti baš u blagdanskom ozračju
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 19:56   #5 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,311
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

prije tjedan dana...kolegica sa posla
imala je izvan materičnu trudnoću...bila na operaciji i kao sve 5...pustili je doma

za manje od 24 sata hitno u bolnici dovezena opet...šta je bilo
tijekom operacije probušili joj mokraćni mjehur...i kako je kući puštena naravno da joj se urin razlio po cijeloj unutrašnjosti

sad je doma već par dana i sva sreća dobro se oporavlja
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 20:05   #6 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,392
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Meni su dali kao klinki pikicu na krivo mjesto (u 1r osnovne), u rame umijesto tamo na onaj mekani dio...
Imam malu kvržicu pa me svi pitaju "a kaj je to"... Znam samo da je boljelo i da je užasno izgledalo dok nije zaraslo.
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 21:11   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,677
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

ja sam ispao losh eksperiment
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 21:16   #8 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,785
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ja isto kao mali imao sam problema, i došao sam ja u bolnicu na rezanje, a bojao sam se jako noža, stvarno mi je bilo užasno, baš me bilo strah, ne znam kad me tako bilo strah i rekao doktor, kristijane ajde mi te sada vodimo u operacijsku salu i dobiti ćeš injekciju u leđa da mi od bokova nadolje sve bude umrtvljeno da mogu raditi da ništa ne osjetim, a ja pri svjesti i sve gledam ono, tako mi je užasno bilo, i sada oni krenu, a ja nemogu gledati i tokom operacije samo okrenuo glavu i nisam htio uopće gledati ništa, i tako operacija završi a ja nisam htio gledati, i kad ono ja njima rekao da mi odrežu 15cm penisa, a oni odrezali 25 cm i eto ostalo mi još 30cm, što nisam htio, htio sam da imam 40 ali šta je tu, tužio sam ih za duševnu bol
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 21:19   #9 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,926
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 13:29   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,868
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

meni su kad sam isao na vadjenje krvi proboli venu i ona pukla i onda isli na drugu ruku i opet se isto dogodilo,pa sam tek za dva dana vadio krv
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113