| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi ljetni dani u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: deedee00 zivcira me to sto 20.7 imam ispit i sto u fucking trstu nema zive duse!! ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,459
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ljetni dani Citat:
ja-šljaka-komp-ispiti-šljaka-komp-kupanje tu i tamo-spavanje
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... | |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: ljetni dani Citat:
![]() | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ljetni dani ja niti necu osjetiti ovo ljeto... 25.7 je zadnji ispit iz ljetnog roka. Nakon toga slijedi zavrsnica velikog WEB projekta kojeg treba zavrsiti do 1.9. -> 11.9 pocinje jesenski rok sa ispitima koje dugujem... osudjen sam da ostanem u Zagrebu, ali zapicit cemo koji vikend doma na more....
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: ljetni dani Citat:
__________________ ..zaustavi suzu, odbaci tugu, nači ćeš negdje u oblaku dugu. Ljepota prijateljstva nek ti dušu grije, oprosti životu što savršen nije. Karlo in memoriam 1993.- 2008 | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
![]() | Re: ljetni dani Citat:
![]() | |
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() | Re: ljetni dani pa a o čemu ja pričam? Zar si čuo da netko na 1.,2.,3. godini nema ni jedan uvjet? Koliko ja znam samo na 4.godini nemaš ni jedan uvjet...tj.imaš 2 godine da daš sve ispite i diplomiraš(tj.prije je tako bilo....2 godine uz potporu ministarstva...a sada je samo jedna godina uz potporu a dalje sam plaćaš ako ne položiš) Što tebi tu sad nije bilo jasno? ![]() |
| | |
| | #19 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ljetni dani Ljetni dani... a šta da se radi u ljetne dane... posao svedem na minimum, pa na more, pa na pivce u kafić, pa na more, pa na more, pa navečer vanka... i tako svaki dan... Grozno, zar ne? ![]()
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
![]() |
| Tagovi: dani, ljetni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:23.

pa a o čemu ja pričam?
Zar si čuo da netko na 1.,2.,3. godini nema ni jedan uvjet?
Koliko ja znam samo na 4.godini nemaš ni jedan uvjet...tj.imaš 2 godine da daš sve ispite i diplomiraš(tj.prije je tako bilo....2 godine uz potporu ministarstva...a sada je samo jedna godina uz potporu a dalje sam plaćaš ako ne položiš) Što tebi tu sad nije bilo jasno?