| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi ljubav s tv ekrana u Društvo forumu; sawyer iz izgubljenih (josh holloway)...... a od ovih starijih serija i filmova, to je bio onaj crni iz roswella (iako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,551
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ljubav s tv ekrana sawyer iz izgubljenih (josh holloway)...... ![]() a od ovih starijih serija i filmova, to je bio onaj crni iz roswella (iako ni onaj brat mu, nije bio los ), zatim cole iz sunset beacha te onaj neki mladi smedi iz baywatcha (mislim da je to bio onaj na havaima, galapagosu, bermudama, di vec......)
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,165
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ljubav s tv ekrana I ja A bila sam teško zaljubljena u Marka iz Take That-a. On mi je bio sve, ljepila postere i rezala iz novina njegovu facu, ljepila u dnevnik, pisala mu pjesme (ajd' nisam bila baš talentirana za to, ali pokušavala sam)...
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubav, zaljubljenost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:23.

), zatim cole iz sunset beacha te onaj neki mladi smedi iz baywatcha (mislim da je to bio onaj na havaima, galapagosu, bermudama, di vec......)

[/color]
Pali gume a ne dušu
On je bio moja ljubav