Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Ljubitelji noževa! u Društvo forumu; Šelbi jako dobar ukus, daj neke nam svoje ako imaš da vidimo Hvala na doprinosu...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-02-08, 18:16   #11 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,396
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi
Re: Ljubitelji noževa!

Šelbi jako dobar ukus, daj neke nam svoje ako imaš da vidimo

Hvala na doprinosu
daka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 18:22   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-10-07
Poruka: 239
Šef Foruma

imam ja iz njemačke od jelenovih rogova dugog 25 cm i reže sve živo
znate kako se ljepo sjaji,ma milina ga gledati
Šef Foruma je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 18:47   #13 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,658
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

uuuuuu,dobra tema! ja sam na maturalnom kupila ogromni lovacki noz,ima cak i onu bodlju na vrhu rucke i ugraviranog orla,predivan je!!! mama me napala da donosim hladno oruzje u kucu! kad dodjem doma cu staviti sliku! ne nosim ga bas preko granice
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 00:02   #14 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,270
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Legenda u nožarstvu je japanski Tanto, samo za znalce i bogataše koji ga mahom koriste kao tradicionalni ukras radnog stola

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 00:19   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,679
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

a ovo je fejk vish da pishe tinto
Vuxs je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 00:59   #16 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,270
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Mda, tko bi drugi lupio

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 17:42   #17 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-01-08
Godina: 30
Poruka: 156
D I A B L O se izdvaja iz mase

kao klinac sam obožavao čitat ninja romane, još dok su bili u srpskom prijevodu, jel čitao još itko te romane??
uglavnom, meni su japanski mačevi i noževi vrlo zanimljivi, imam doma katanu, naravno repliku, i nikako da si ju dofuram u zg, ak se sjetim za vikend pa ću ju slikat.
D I A B L O je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 18:14   #18 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 20
Poruka: 440
potemkin.hr se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku potemkin.hr

Citat:
Pravi autor: D I A B L O Pogledaj Poruke
POTE stvarno imaš ove noževe??
Ne, doma imam ogromni lovački nož, staru sablju koju moram srediti i "leptir"
Imao sam i pravi bokser lijevani starinski (ne ona govna iz aluminija što rade klinci doma) ali mi ga je bratić maznuo u austriju...
Makar bi rado onaj chain whip (nazubljeni bič)...
Uskoro nabavljam noževe za bacanje, staroga pak nagovaram da napravimo shurikene, nabavio sam prikladne pločice...
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 18:30   #19 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-01-08
Godina: 30
Poruka: 156
D I A B L O se izdvaja iz mase

eee da, onaj bič je totalno cool
a i oni hatchet hands hehehe podsjetilo me odmah na assassina iz diabla.
shurikeni hehehe imao sam ih par komada od, neznam sad dali znaš šta je prokrom, uglavnom sve sam pogubio još ko klinac
negdje sam vidio na forumu dva lijepa noža za bacanje...

Zadnji Uredio D I A B L O : 07-02-08 u 18:34.
D I A B L O je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 19:13   #20 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 20
Poruka: 440
potemkin.hr se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku potemkin.hr

Eto uspio naći bič, jedino ga ima na amazonu... Morat ću i rukavicu za njega nabaviti (super bi bila ona od ronilačkog odijela protiv ugriza od morskih pasa, ona od željeznog pletiva)
Slučajno sam tražio video od toga biča na jutubu i naletio na ovo...
OPREZ: bolesno, kome se gade jake scene nasilja neka ne gledaju
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ljubitelji, noz, nozevi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113