| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Ljubitelji noževa! u Društvo forumu; Šelbi jako dobar ukus, daj neke nam svoje ako imaš da vidimo Hvala na doprinosu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,396
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubitelji noževa! Šelbi jako dobar ukus, daj neke nam svoje ako imaš da vidimo ![]() Hvala na doprinosu ![]() ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Celebrity | Re: Ljubitelji noževa! uuuuuu,dobra tema! ja sam na maturalnom kupila ogromni lovacki noz,ima cak i onu bodlju na vrhu rucke i ugraviranog orla,predivan je!!! mama me napala da donosim hladno oruzje u kucu! kad dodjem doma cu staviti sliku! ne nosim ga bas preko granice ![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| charolastra | Re: Ljubitelji noževa! Legenda u nožarstvu je japanski Tanto, samo za znalce i bogataše koji ga mahom koriste kao tradicionalni ukras radnog stola ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #16 (permalink) |
| charolastra | Re: Ljubitelji noževa! Mda, tko bi drugi lupio ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Godina: 30
Poruka: 156
![]() | Re: Ljubitelji noževa! kao klinac sam obožavao čitat ninja romane, još dok su bili u srpskom prijevodu, jel čitao još itko te romane?? uglavnom, meni su japanski mačevi i noževi vrlo zanimljivi, imam doma katanu, naravno repliku, i nikako da si ju dofuram u zg, ak se sjetim za vikend pa ću ju slikat. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Ljubitelji noževa! Ne, doma imam ogromni lovački nož, staru sablju koju moram srediti i "leptir" ![]() Imao sam i pravi bokser lijevani starinski (ne ona govna iz aluminija što rade klinci doma) ali mi ga je bratić maznuo u austriju... ![]() Makar bi rado onaj chain whip (nazubljeni bič)... Uskoro nabavljam noževe za bacanje, staroga pak nagovaram da napravimo shurikene, nabavio sam prikladne pločice...
__________________ Čovjek je gospodar onih riječi koje nije izgovorio, ali je rob onih koje su mu izmakle. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Godina: 30
Poruka: 156
![]() | Re: Ljubitelji noževa! eee da, onaj bič je totalno cool ![]() a i oni hatchet hands hehehe podsjetilo me odmah na assassina iz diabla. shurikeni hehehe imao sam ih par komada od, neznam sad dali znaš šta je prokrom, uglavnom sve sam pogubio još ko klinac ![]() negdje sam vidio na forumu dva lijepa noža za bacanje... Zadnji Uredio D I A B L O : 07-02-08 u 18:34. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Ljubitelji noževa! Eto uspio naći bič, jedino ga ima na amazonu... Morat ću i rukavicu za njega nabaviti (super bi bila ona od ronilačkog odijela protiv ugriza od morskih pasa, ona od željeznog pletiva) Slučajno sam tražio video od toga biča na jutubu i naletio na ovo... OPREZ: bolesno, kome se gade jake scene nasilja neka ne gledaju
__________________ Čovjek je gospodar onih riječi koje nije izgovorio, ali je rob onih koje su mu izmakle. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubitelji, noz, nozevi |
« iluzije
|
Zlatni rez »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:06.

daj neke nam svoje ako imaš da vidimo