Ja sam kupio ovaj nož, valjda se ne bude raspao kao prošli.
Raspravljate o temi Ljubitelji noževa! u Baš Razno forumu, dio Društvo foruma; joj jebiga dečki nisam ni vidio ni znao da ima već takva tema ......
ja sam onaj na kojega su vas vaši roditelji upozoravali
Ja sam kupio ovaj nož, valjda se ne bude raspao kao prošli.
ja imam bokera reality based blade od jim wagnera i nije baš nešto dosta se troši ali sam morao biti u situaciji da režem s njim šperploču i paljenu žicu
ja sam onaj na kojega su vas vaši roditelji upozoravali
ja uvek uz sebe imam jedan nožić, koji koristim za izrezat malo salame, kruva itd.
a kod kuće imam bajonetu kada koljem janjce
općenito moj život je nezamisliv bez noža.
Ja sam, kao tinejdzer uvjek nosil noz na gumb. Fini svapski produkt, sa koricama od jelenjeg roga i mesinganom obradom
Snajder mi je sival halace i odjela po mjeri sa malim dzepom (onaj obicno za sitni novac)
po mjeri za noz,
To su bili dani!!!
Nozeve smo kupovali od obrtnika u Ilici, tam negde kod Matice hrvatskih Obrtnika
Danas imam kebu ili tiga kosturu, za rezati gablec, nozek za posel, par kuhinjskih. jedan za ribiciju.
Inace ovdje u Australiji, nosenje nozeva je zakonski zabranjeno, klinci ispod 18 nemogu kupiti noz nikakvog oblika u trgovini,
a mozda je tako i bolje, nije noz opasan, klinci su opasni.
Sjecam se ,kad sam se postemal ko klinac od 17, sa nekakvom budalom u Balkan Prolazu u Zgb-u ,stel sam ga zaklati, ali hvala bogu
samo sam ga opizdil sa ruckom od noza po celenki. Frajer je krvaril kak da ima menzu.