| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Lord of the dance u Društvo forumu; Citat: Lord of the Dance is an Irish musical and dance production that was created, choreographed, produced by Irish-American ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Lord of the dance Citat:
Lord of the Dance Meni su oni predobri, bili su jednom u Hr, a nadam se da ću ih jednom i uživo vidjeti Evo par flimića
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Lord of the dance Ovo sam gledao. Nisam fan tih plesova ali odlični su
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lord of the dance Gledala sam ih na televiziji, odlicni su... Ja bi s njima. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,343
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lord of the dance meni su fantasticni...vec sam ih gledao par puta (na TV-u) i svaki put mi se odusevim...jednostavno super ![]() treba samo zamisliti koliko su vjezbali da bi ovako izgledali
__________________ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lord of the dance jao, zarazio si me s ovim, skinuo sam i mp3eve. zakon! ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Hi društvo! Nadam se da će bit nekog živog još uvijek na ovoj temi. Michael Flatley je zakon, to šta čovik radi je pregenijalno, skidam mu kapu do poda. A za sve uživljene poput mene: njegov prvi show Lord of the Dance (nažalost,ne s njim, on sad pleše u Celtic Tiger) je startao 1996. i dolaze nam u Zagreb 19.05.! U veliku dvoranu Doma sportova? Ide tko? Ja i 5 prijatelja već znamo sve živo, samo ćemo još malo pričekat da kupimo karte. Inače: cijena 220, 280 i 350 kn.
__________________ |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Lord of the dance Jupi! Bar netko! Ja sam toliko uživljena! Živim u Splitu, nisam pri nekoj lovi inače, al uspila san uštedit za kartu i put! Pa makar otišla i na samo jedan dan, samo da ih vidim! Za prodajna mjesta vidi Plus hosting i nađi svoj grad, mogu se kupiti i preko neta, ali preporučujem neko prodajno mjesto jer imaju raspored sjedala u dvorani i biraš koje ćeš. Samo, nikad nisam bila u Domu sportova i u velikoj sam dilemi da li kupiti parter od 220 kn (19.red, ali ispred tih 18 redova je još 10-ak VIP redova) ili tribinu od 220 kn, u lijevom ili desnom kutu? Ako je tko bio, nek se javi ![]()
__________________ |
| | |
| | #10 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lord of the dance jao, ja bih išao!!! ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
![]() |
| Tagovi: gospodar plesa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:11.