Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Lord of the dance u Društvo forumu; Citat: Lord of the Dance is an Irish musical and dance production that was created, choreographed, produced by Irish-American ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-03-07, 00:38   #1 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,494
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Lord of the dance

Citat:
Lord of the Dance is an Irish musical and dance production that was created, choreographed, produced by Irish-American dancer Michael Flatley, also its star.

Michael Flatley found his first fame starring in Riverdance, but he left the show in 1995 before its debut in London after a disagreement over creative control. Flatley dreamed of putting together a dance show capable of playing in arenas instead of traditional theaters. [1] He soon began thinking of rhythm patterns and steps for an a capella number. This number would later become "Planet Ireland", the show's finale. The show took 6 months to bring it from conception to the stage. Auditions were held in the SFX City Theatre in Dublin.
Lord of the Dance (musical) - Wikipedia, the free encyclopedia

Lord of the Dance

Meni su oni predobri, bili su jednom u Hr, a nadam se da ću ih jednom i uživo vidjeti

Evo par flimića

Odgovori sa citatom
Star 22-03-07, 00:44   #2 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,429
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: Lord of the dance

Ovo sam gledao. Nisam fan tih plesova ali odlični su

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-03-07, 00:55   #3 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,254
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Gledala sam ih na televiziji, odlicni su...
Ja bi s njima.
Odgovori sa citatom
Star 22-03-07, 09:53   #4 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,343
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

meni su fantasticni...vec sam ih gledao par puta (na TV-u) i svaki put mi se odusevim...jednostavno super
treba samo zamisliti koliko su vjezbali da bi ovako izgledali
Star 29-03-07, 20:16   #5 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,025
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

jao, zarazio si me s ovim, skinuo sam i mp3eve. zakon!
Odgovori sa citatom
Star 05-04-07, 23:51   #6 (permalink)
Starter

Datum registracije: 23-02-07
Godina: 16
Poruka: 17
amala se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku amala Pošalji poruku preko Skype-a korisniku amala
Smile Re: Lord of the dance

evo ljudi nekaj slicno..., nisam ni ja bas ljubitelj toga ali... =)
nisam vidjela ovaj clip ovdje a ako je ovdje onda oprostite..

Zadnji Uredio wonderwall : 06-04-07 u 10:59.
amala je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 22:51   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Godina: 20
Poruka: 445
bruna-13 se izdvaja iz masebruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13
Talking Re: Lord of the dance

Hi društvo!
Nadam se da će bit nekog živog još uvijek na ovoj temi.
Michael Flatley je zakon, to šta čovik radi je pregenijalno, skidam mu kapu do poda.
A za sve uživljene poput mene: njegov prvi show Lord of the Dance (nažalost,ne s njim, on sad pleše u Celtic Tiger) je startao 1996. i dolaze nam u Zagreb 19.05.!
U veliku dvoranu Doma sportova?
Ide tko?
Ja i 5 prijatelja već znamo sve živo, samo ćemo još malo pričekat da kupimo karte.
Inače: cijena 220, 280 i 350 kn.
Star 06-04-08, 12:43   #8 (permalink)
Starter

Datum registracije: 23-02-07
Godina: 16
Poruka: 17
amala se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku amala Pošalji poruku preko Skype-a korisniku amala

pa.. možda bum otisla sa svojima.., samo..
ne znam kak.. prvo trebamo nekaj love skupiti.. ali evo..
saznala sam na vrijeme.. tak da mogucnost postoji..
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 22:37   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Godina: 20
Poruka: 445
bruna-13 se izdvaja iz masebruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13

Jupi! Bar netko!
Ja sam toliko uživljena! Živim u Splitu, nisam pri nekoj lovi inače, al uspila san uštedit za kartu i put! Pa makar otišla i na samo jedan dan, samo da ih vidim!
Za prodajna mjesta vidi Plus hosting i nađi svoj grad, mogu se kupiti i preko neta, ali preporučujem neko prodajno mjesto jer imaju raspored sjedala u dvorani i biraš koje ćeš.
Samo, nikad nisam bila u Domu sportova i u velikoj sam dilemi da li kupiti parter od 220 kn (19.red, ali ispred tih 18 redova je još 10-ak VIP redova) ili tribinu od 220 kn, u lijevom ili desnom kutu? Ako je tko bio, nek se javi
Star 07-04-08, 07:32   #10 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,025
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

jao, ja bih išao!!!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: gospodar plesa

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114