Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Luda žaba u Društvo forumu; Citat: Luda žaba ili... Nong Oui komunicira pogledom, pogađa loto brojeve, a bogme zna se i naljutiti. Voli more, ali ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-01-08, 14:12   #1 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,192
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga
Luda žaba

Citat:
Luda žaba ili...

Nong Oui komunicira pogledom, pogađa loto brojeve, a bogme zna se i naljutiti. Voli more, ali najviše od svega dječje igračke, osobito jedan mali motor s kojeg ne silazi, a ni poziranje joj nije mrsko.

Tajlanđanka Tongsai Boommrungtai je prešla autom preko žabe, koja je srećom preživjela. Ona ju je potom uzela pod svoju zaštitu i otkrila da Nong Oui, kako ju je nazvala, nije sasvim obična žaba.

''Kad sam je pronašla imala je pile u ustima. Pogledala sam je ravno u oči i odmah sam znala da mogu s njom komunicirati. Rekla sam joj da pusti pile i napravila je to, a onda skakućući ušla u kući''.

''Od tada je član moje obitelji. Već duže vrijem jako je popularna u selu. Naši suseljani dolaze ne bi li dobili savjet koje brojeva da zaokruže na listiću za loto. Znali su čitati znakove na koži njenog stomaka i tražiti brojeve''.

''Desetero ljudi je tako dobilo na lutriji što je u našu kuću privuklo gomile - i tada su počeli gubit, pa sam je morala kazniti.''

''Ništa joj draže nije do sjediti na svom Harley-Davison ili upravljati kamionom na baterije'', kaže njena vlasnica, koja tvrdi da Nong Oui obožava dječje igračke, ali joj je poziranje za fotografije još draže.

gggiga je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-01-08, 14:19   #2 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,224
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Luda žaba

Svašta hahahahahahahaa
Odgovori sa citatom
Star 12-01-08, 14:23   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Poruka: 3,270
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

ahahha legendarna je ahahhah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-01-08, 14:23   #4 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Čitao sam to jučer u večernjaku, zgodno, nema kaj
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-01-08, 15:09   #5 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,098
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Meni više liči na priču iz 24 sata

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:15.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108