| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Makarska Partys u Društvo forumu; Cao, za ljeto idem na odmor prvi put u makarsku pa imali koga da se poznaju o makarskoj. Gdje su ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-01-06 Lokacija: Bielefeld(Ger),Koprivnica
Poruka: 149
![]() | Makarska Partys Cao, za ljeto idem na odmor prvi put u makarsku pa imali koga da se poznaju o makarskoj. Gdje su najbolje partys u blizu? Najbolje trebe?? Tako malo informacije gdje je najbolje za proslavit. Hvala unaprijed Pozdrav Dj BaLkAnaC |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Frajer | Re: Makarska Partys Citat:
![]()
__________________ Inati se SLAVONIJO | |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-01-06 Lokacija: Bielefeld(Ger),Koprivnica
Poruka: 149
![]() | Re: Makarska Partys Citat:
a icu ja i na Bol tam treba isto da bude ljepo | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,314
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Makarska Partys Bio sam ti ja ljeto '05. u Makarskoj. Tamo je ludnica, samo brate, puno zabara, hebao ih ja. Najbolje ti je (bar je meni bilo), u Funky-u, tu je odmah i Bebic, a ako hoces narodnjake, idi u Mali Mrav. Hehehee... Tako se kafic zove. Ma makarska ja sva ludnica!!!!!!!! ![]()
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Makarska Partys Citat:
Zašto?
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Makarska Partys bio u makarskoj prošle godine i tam je fenomenalno,kako svi kažu cijela je Makarska dobra,imaš disco u prirodnoj pećini,totalno dobro,a kafići su zbilja dobri i ima ih brdo.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
![]() |
| Tagovi: makarska, partys |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:18.