| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi "Mali" mu nije proradio!!! u Društvo forumu; Roditelji su mu otišli na more, on je ostao sam kod kuće, pa je pozvao djevojku na 'druženje'. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-05
Poruka: 1,536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Mali" mu nije proradio!!! Roditelji su mu otišli na more, on je ostao sam kod kuće, pa je pozvao djevojku na 'druženje'. Naizgled savršenu noć prekinuo je problemčić. Zbog kojeg je na kraju završio u bolnici. Muškarci su spremni na sve kada je u pitanju očuvanje njihove muškosti, a kako bi svoju "alatku" u ključnom trenutku održali na zavidnoj razini, neki će se, osim tabletama i injekcijama, poslužiti i kemijskim olovkama. Upravo se to dogodilo i jednom mladiću iz Srbije. Dok su mu roditelji bili na moru, on se želio opušteno zabaviti sa svojom djevojkom pa ju je pozvao kod sebe. Međutim, umjesto burne noći, "mali" je zakazao. Kako nije znao da u ljekarni može kupiti tablete (?), on se poslužio kemijskom olovkom, koju je ugurao u mokraćni kanal. Iako bolna, namjera je uspjela, no kada je "mališana" želio ugurati u vaginu, ona se pomaknula pa je na kraju završio kod doktora, piše Kurir, a prenosi 24 sata. "Imao je sreće. Olovku smo odstranili i savjetovali smo mu da sljedeći put kupi tablete", rekao je doktor.
__________________ SEXY LENA |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: "Mali" mu nije proradio!!! Ovo je još jedan dokaz da ljudska glupost nema granica ! Kak mu je tak nekaj uopće i palo napamet,stvarno fascinantno ! ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: nije, proradio, quotmaliquot |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:04.