| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Mali Oggy u Društvo forumu; evo nam još oggya u raznim fazama života... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,031
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mali Oggy ![]() A bogami ni danas u starijim danima mi nije puno lošije ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #34 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Mali Oggy eo iskopala ja stare slike oggijeve obleke kad je bio mali ![]() i još neke dodatne slikice se našle ![]() prva je oggica beba ![]() druga je njegova omiljena igračka ![]() a treća je slikana nedavno ![]() ![]()
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,031
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mali Oggy Joooj, mama mi je nasla jednu staru sliku kad sam bio još jako mali smrkavac. Govorila mi je kako sam jaaako volio zivotinje, posebno mačke, ali joj nisam vjerovao. Ipak je bila u pravu ![]() ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:47.