| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Misice i nogometaši u Društvo forumu; Što mislite zašto ide jedno s drugim? Je li to zato što nogometaši imaju najljepše noge ili? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 433
![]() ![]() | Misice i nogometaši Što mislite zašto ide jedno s drugim? Je li to zato što nogometaši imaju najljepše noge ili? Pa i mi smrtnici koji ne igramo nogomet bi malo probali... ![]()
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Misice i nogometaši Citat:
zašto,pa vjerojatno su im se životni putevi vođeni istim načinom i nekom tajnom ljubavnom vezom spojili i pritvorili u životni san ili.... ili su oboje glupi ko qurac pa jednostavno pašu.. ![]() | |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Misice i nogometaši a onih 10% su prikrivene sponzoruše... heheheheheheheheheheheh čekaj malo. pa i ja imam para iako ne igram nogomet. evo imam....157 kn i nešto žutih u novčaniku. ima dosta za šiš ćevape i točeno pivo. ima koja misica zainteresirana? p.s. može i bivša misica ...može i obična manekenka ...ma može i moja umišljena susjeda koju majka uvjerava cijeli život da je najljepša i da zaslužuje samo najbolje (nogometaša) dakle?
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. Zadnji Uredio maxie : 26-09-07 u 09:58. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| obožava djevice Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,458
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Misice i nogometaši Ne mora svaka manekenka biti nužno i lijepa. Pogledajte recimo Fani, čovjecu ribicu. A ne mora ni svaki nogometas biti dobar. Pogledajte recimo njezinog decka ![]() Pašu si.
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću |
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]() ![]() | Re: Misice i nogometaši Citat:
O njihovoj kvaliteti ne bih trošio daha...počevši od spominjanog majmunolikog Vukojevića, čudovišnog s uljem na glavi Drpića pa do istrošenog penzionera Balbana... Jedini koji nešto zna s loptom je onaj Kovač koji izgleda Bože me sačuvaj ko Apaš indijanac s onom kljukom, ali Anici to ne smeta (valjda koristi ljestve kad joj želi dati poljubac ili nešto šapnuti na uho) Sve same prilike uspješnih nogometaša za ulov vrsnih manekenki. A inteligencija? Brijem da su tu prilično kompatibilni. Ipak se kretanje po pisti gore dolje ne razlikuje previše od trčkaranja za kožnatim objektom...i tako oni u tom silnom trčkaranju jednostavno nalete jedni na druge... ipak je stvar u nogama....
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. Zadnji Uredio maxie : 26-09-07 u 12:18. | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Misice i nogometaši Citat:
anica je žene od roberta a ne nike kovača zašto pašu,pa pašu jer takve ljepotice moraju imati dobrog sponzora do kraja života inače njena vitkost i gibkost neće dolaziti u prvi plan.. a nogometašima je takva koka uz njega statusni značaj i njegov trofej,što duža lenta on veća faca btw,čast pojedinim ali 90% cura je danas spada i interesno-gospodarsku sferu ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: misice, nogometas i |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:15.