Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Miss Ekrana 4 u Društvo forumu; Citat: Ovog tjedna počinje četvrti po redu izbor za Miss Ekrana, a kao i prošle godine, i sada se ...

Vidi Rezultate Anketa: Tko će biti nova "Miss Ekrana" ?
Antonija Blaće 1 2.00%
Lana Banely 5 10.00%
Marina Parlov 14 28.00%
Iva Šulentić 3 6.00%
Lana Borić 0 0%
Emilija Bunjac 9 18.00%
Tina Katanić 4 8.00%
Antonija Corel 1 2.00%
Mia Kovačić 2 4.00%
Antea Kodžoman 2 4.00%
Lucija Šesto 2 4.00%
Anja Alavanja 7 14.00%
Glasači: 50. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-07-07, 12:50   #1 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,474
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
Miss Ekrana 4

Citat:
Ovog tjedna počinje četvrti po redu izbor za Miss Ekrana, a kao i prošle godine, i sada se za pobjedu u ovom tradicionalnom izboru bori dvanaest voditeljica i prezenterica. Neke od njih već su nam dobro poznata i draga lica malih ekrana, a druge su tek nedavno zakoračile u voditeljske vode i još uvijek traže svoje mjesto pod medijskim suncem. Ipak, jedno im je zajedničko: sve, osim ljepote i šarma, posjeduju i voditeljske kvalitete te su upravo zbog toga uvrštene u ovaj izbor. Svaki glas je presudan, a samo na vama je da odlučite tko će nakon Monike Kravić, Antonije Stupar i Marte Žegure ponijeti ovu laskavu titulu.
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg 1.jpg (62.6 KB, 13 pogleda)
Tip Fajla: jpg miss2-gal.jpg (180.8 KB, 11 pogleda)
Tip Fajla: jpg miss8-gal.jpg (132.8 KB, 1292 pogleda)
Tip Fajla: jpg ivasulenticintervju5v.jpg (80.8 KB, 15 pogleda)
Tip Fajla: jpg 865859873_l.jpg (60.0 KB, 7 pogleda)
Tip Fajla: jpg 6 (Large).jpg (60.3 KB, 27 pogleda)
Tip Fajla: jpg revija (308).jpg (41.1 KB, 19 pogleda)
Tip Fajla: jpg Antonija06.jpg (38.6 KB, 31 pogleda)
Tip Fajla: jpg miak2cr2 (Large).jpg (64.4 KB, 16 pogleda)
Tip Fajla: jpg Antea Kodžoman 4.jpg (49.9 KB, 25 pogleda)
Tip Fajla: jpg scan0005.jpg (342.1 KB, 20 pogleda)
Tip Fajla: jpg 12 (Large).jpg (73.5 KB, 14 pogleda)

Zadnji Uredio slay : 09-07-07 u 13:13.
slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 13:05   #2 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,498
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: Miss Ekrana 4

Alavanja

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 13:08   #3 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

sve su dobre..al ja sam bolji..
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 13:15   #4 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Za mene niiiijedna.. možda eventualno Emilija Bunjac.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 13:17   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 20
Poruka: 2,192
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Znam da za Vuxs-a ne bi nikad glasao

Anja Alavanja
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 13:18   #6 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,197
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Emilija Bunjac ili Anja Alavanja

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 13:27   #7 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Za mene niiiijedna.. možda eventualno Emilija Bunjac.
nijedna ne,ne..
da vam kažem iskreno nisam ja to neki veliki ljepotan i nishta samo mogu vam kazati ja sam uvijek dobar chovjek prema svim ljudima i svfima chu biti šta god treba pa i nema problema nikakvih
-ja chu vam kazati iskreno,ja chu vam kazati iskreno meni to uopće ne igra ulogu ja sam tolko pristojan chovjek i sve samo mogu kazati ja to volim pogledati
ko? nene to je zamene normalno,pa zashto?
mislim nema veze ja znam da vi mene snimate i ovo i sve to vidim ja to al to mene ne interesira,al samo vam mogu ko đe?što sam ja prosho to nije prosho nitko ne
pa normalno da vam kazhem iskreno ni jedan ni jedan..za mene nijedan ne..
zajebavate jeli? pa ja ti ozbiljno odgovaram da..njezima mati i njena ujna su dvije rođene sestre
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 13:28   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Bunjac
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 13:31   #9 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
nijedna ne,ne..
da vam kažem iskreno nisam ja to neki veliki ljepotan i nishta samo mogu vam kazati ja sam uvijek dobar chovjek prema svim ljudima i svfima chu biti šta god treba pa i nema problema nikakvih
-ja chu vam kazati iskreno,ja chu vam kazati iskreno meni to uopće ne igra ulogu ja sam tolko pristojan chovjek i sve samo mogu kazati ja to volim pogledati
ko? nene to je zamene normalno,pa zashto?
mislim nema veze ja znam da vi mene snimate i ovo i sve to vidim ja to al to mene ne interesira,al samo vam mogu ko đe?što sam ja prosho to nije prosho nitko ne
pa normalno da vam kazhem iskreno ni jedan ni jedan..za mene nijedan ne..
zajebavate jeli? pa ja ti ozbiljno odgovaram da..njezima mati i njena ujna su dvije rođene sestre

Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 13:33   #10 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,359
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Anja Alavanja

9. uberbabe : skupina D - glasanje
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ekrana, miss

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:56.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111