| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Miss Ekrana 4 u Društvo forumu; Citat: Ovog tjedna počinje četvrti po redu izbor za Miss Ekrana, a kao i prošle godine, i sada se ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Tko će biti nova "Miss Ekrana" ? | |||
| Antonija Blaće | | 1 | 2.00% |
| Lana Banely | | 5 | 10.00% |
| Marina Parlov | | 14 | 28.00% |
| Iva Šulentić | | 3 | 6.00% |
| Lana Borić | | 0 | 0% |
| Emilija Bunjac | | 9 | 18.00% |
| Tina Katanić | | 4 | 8.00% |
| Antonija Corel | | 1 | 2.00% |
| Mia Kovačić | | 2 | 4.00% |
| Antea Kodžoman | | 2 | 4.00% |
| Lucija Šesto | | 2 | 4.00% |
| Anja Alavanja | | 7 | 14.00% |
| Glasači: 50. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,474
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Miss Ekrana 4 ![]() Citat:
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli Zadnji Uredio slay : 09-07-07 u 13:13. | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Miss Ekrana 4 Alavanja ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Miss Ekrana 4 Emilija Bunjac ili Anja Alavanja
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Miss Ekrana 4 nijedna ne,ne.. da vam kažem iskreno nisam ja to neki veliki ljepotan i nishta samo mogu vam kazati ja sam uvijek dobar chovjek prema svim ljudima i svfima chu biti šta god treba pa i nema problema nikakvih -ja chu vam kazati iskreno,ja chu vam kazati iskreno meni to uopće ne igra ulogu ja sam tolko pristojan chovjek i sve samo mogu kazati ja to volim pogledati ko? nene to je zamene normalno,pa zashto? mislim nema veze ja znam da vi mene snimate i ovo i sve to vidim ja to al to mene ne interesira,al samo vam mogu ko đe?što sam ja prosho to nije prosho nitko ne pa normalno da vam kazhem iskreno ni jedan ni jedan..za mene nijedan ne.. zajebavate jeli? pa ja ti ozbiljno odgovaram da..njezima mati i njena ujna su dvije rođene sestre
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Miss Ekrana 4 Citat:
![]() | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Miss Ekrana 4 Anja Alavanja
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
![]() |
| Tagovi: ekrana, miss |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:56.