| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Mito i korupcija u Društvo forumu; Da li ste ikada nekome ponudili novac za nesto ili sto bi se reklo potplatili ga, npr policajac,doktor,sudac,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 706
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mito i korupcija Da li ste ikada nekome ponudili novac za nesto ili sto bi se reklo potplatili ga, npr policajac,doktor,sudac,poreznik ili bilo tko drugi. O kojoj cifri je rijec i da li vam se isplatilo dati lovu za to? Ja sam jednom davno dao drotu 100kn(dok je 100kn jos nesto vrijedilo) jer sam vozio pijan i pustio me je. A jedan moj frend je doktoru dao 1000 DM za operaciju staroga a stari je svejedno umro nakom 2mj. Kakva su vasa iskustva?
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Mito i korupcija Sad vise nije 100 policiji nego 200 - 300... a sad.. ako ti smatras "mogu ja platit 200 kn na licu mjesta umjesto da mi pisete kaznu za 500 zbog pojasa" mitom onda svi placamo mito... normalna stvar... Ocu reci, nije korupcija tako "ocita", sve je to zamaskirano na neki nacin..
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Mito i korupcija Citat:
![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mito i korupcija Citat:
![]()
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen | |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mito i korupcija e al nemojte sad samo po policiji prati,ima i drugih,doktori,profesori na faksu,carinici,lozac u kotlovnici itd. ili murija najvise uzima pa zato ![]()
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Banned | Re: Mito i korupcija Citat:
kaj misliš da je samo Kikija zaustavio? osobno sam im platio miljon puta od 50 do 500 kuna, ovisno kolko sranje sam napravio. inače bio sam jednom s jednom drotom iz prometne u jednom bircu.. bilo ih je još i plavaca i Alfi i uglavnom su tračali tipa koji je motoru na raskršću pokraj "radio"... ja sam bio tamo jedno 3-4 sata i za to vrijeme su izračunali da je tip digao preko 5000 kuna... zakaj riskirat i tražit 1000, kad možeš zaustavit 10 ljudi i uzet isto, a za 100 kuna nema šanse da te neko prijavi, jer je svakom draži platit manju kaznu i NE dobit bodove, nego glumit poštenog građana... ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: korupcija, mito |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:32.

---ex moderator---