| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Mobitel- POUČNO u Društvo forumu; Osoba je punila mobitel u kuci. U to vrijeme mobitel je zazvonio i osoba se krenula javiti, a u isto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,311
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mobitel- POUČNO Osoba je punila mobitel u kuci. U to vrijeme mobitel je zazvonio i osoba se krenula javiti, a u isto vrijeme mobitel je bio prikljucen u struju. Nakon par sekundi strujni udar je kroz telefon udario osobu i odbacio je na zemlju uz teski udar. Roditelji te osobe su poletjeli u sobu i nasli osobu onesvijescenu sa slabim otkucajima srca i spaljenim prstima. Pozurili su u bolnicu, ali dok je stigao lijecnici su mogli samo konstatirati smrt. Mobiteli su veoma koristan izum, ali moramo znati da isto tako mogu biti instrument smrti. ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ petak |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,393
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mobitel- POUČNO Strašno! ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,865
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mobitel- POUČNO I meni se cini kao nokia,strasno je ovo sto se dogodilo,odsad cu vise pripazit ali mora da je nesto bilo neispravno jer ja sam se cesto puta javljao dok se mobitel puni,nije se nista dogodilo,ovo mi je dobro doslo pa cu odsada pripazit
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:06.