| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Mokro-suhi brijač u Društvo forumu; Mokro suhi brijač, morate ga probati, imate i u varijanti sa trimerom, koji posebno oblikuje zaliske brkove i bradu... presmješ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,875
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mokro-suhi brijač Hehe, žene- a kad počnu prodavati takve depilatore, sve ćete ih pohrliti kupiti... (dobro ja to mislim i o onim Mach 5 glupostima i svemu- koristim obični žilet, a ovo sve drugo su mi kerefeke)
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Mokro-suhi brijač a gle, a kaj nije stvarno to malo isforsano... ... pa reklama je presmješna, a koliko puuta ponovi mokro suhi brijač, mokro suhi brijač...ja sam prije tati krala a bome sad imam svoje koje su mi uredne, ženske neke... a imamo i mi svakakvih epilatora, al mislim da nisu u tolikoj mjeri eksponirani ko ovaj m s brijač ... ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mokro-suhi brijač Datachi- valjda dok se tuširaš... ![]() Dadyml- naravno da je, kao i onaj 'biturbo' usisivač (to me odvali). Jedina od tih reklama koju mogu podnijeti je 'Beauty Star' ali nema veze s kupovinom proizvoda... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | možda suho kad ti se žuri kad zaspiš, a mokro za detaljno... ![]() čime se ti briješ, jel ima ko onaj losion poslije brijanja nivea for men, jel to kaj valja??? čula sam da je to dobro za bikini, da je mekše ![]() o da biturbo je turbooooooo.... ![]() Zadnji Uredio daidza : 04-07-07 u 03:14. |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mokro-suhi brijač Ja sam dosta koristio Nivea balzam, nekako mi je bio najbolji od svega (dobro umiri kožu*, blag je, i nema jak miris). Jedino sam s vremena na vrijeme, tek toliko da svi oko mene šize, koristio "Kolonjsku Vodu". (no ovo drugo ti ne bih preporučio za bikini zonu )* to mi uvijek dobro dođe jer se 'izbrijavam' (tj. brijem uz dlaku, a ne niz)
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mokro-suhi brijač Ma ne, nije to jako k'o ove moderne, jedino što je originalna receptura i miris iz 1709. (a modene kolonjske su dobile ime po njoj ). Inače u originalu ti je to Kölnisch WasserDa, kad se briješ uz dlaku, prilikom brijanja ju podrežeš niže nego kad ideš niz, praktički ispod razine kože- puno je glađe i trebaš se rjeđe brijati (jedino meni to ne leži sa ovim 'kerefekama' od britvica i treba ti dobar žilet*). kad se tako obrijem, doslovce mi je cijeli dan lice glatko k'o dječja guza (a nažalost nije čak ni tol'ko lijepo )...
| | |
![]() |
| Tagovi: brijacsuhmokar |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:14.

... 
Jedina od tih reklama koju mogu podnijeti je 'Beauty Star' ali nema veze s kupovinom proizvoda...