| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Mrcina od 3 metra i 220 kg u Društvo forumu; Kada su krenuli na pecanje u Kanadu Englez Nick Calleya i Škot George Carstairs nisu ni sanjali da će uhvatiti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,270
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mrcina od 3 metra i 220 kg Kada su krenuli na pecanje u Kanadu Englez Nick Calleya i Škot George Carstairs nisu ni sanjali da će uhvatiti 220 kilograma tešku i 3 metra dugu bijelu jesetru. Nick i George pecali su iz čamca na kanadskoj rijeci Fraser, kada je nešto veliko zagrizlo mamac. Nakon više od sat vremena borbe, kada su već postali prilično umorni, odlučili su ući u rijeku kako im plijen ne bi pobjegao. "Umalo nam je potopila brod. Vozala nas je malo gore, malo dolje po rijeci u promjeru od otprilike 800 metara. Uspjeli smo je nekako odvući u plitki dio i George je jednostavno iskočio iz čamca i uhvatio je za rep", ispričao je Nick. Kad je riba napokon prestala pružati otpor, dvojica prijatelja su za uspomenu snimili nekoliko fotografija. Ribu su, naime, vratili u rijeku nakon što ju je njihov vodič mikročipirao. "Vodić nam je rekao da je to bio primjerak star oko 100 godina. Iako u rijeci Fraser ima i većih primjeraka, rekao je da je to najveći ulovljen u posljednjih godinu dana". ![]() ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mrcina od 3 metra i 220 kg Samo moram napomenuti da mi je jako drago što su je pustili ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Mrcina od 3 metra i 220 kg baš mi nije jasno kak je riba tak mirna ![]() btw za tu vrstu ribe sam čuo neki dan kad sam gledao film Are We Done Yet
__________________ Kada se kunem majkom možda lažem.... ali kada kažem "oca mi" onda govorim istinu, majke mi ! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Mrcina od 3 metra i 220 kg ogromna je
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mrcina od 3 metra i 220 kg daidža šta si zinio ko da si vidio ribu od 3 metra i 220 kg ![]()
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: Mrcina od 3 metra i 220 kg Moš mislit što jesam, ja sam kontinentalac ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: 220, kila, mrcina, riba, ribarenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:19.

koliko od toga možeš napraviti ribljih štapića 
da je uspjelo preživjeti toliko dugo u rijeci...