| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Mrcina od 3 metra i 220 kg u Društvo forumu; to je riba? malo baca na neku vrstu morskog psa...šta ne?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,391
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mrcina od 3 metra i 220 kg Pa fino vam piše Citat:
![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
Zadnji Uredio daka : 06-02-08 u 19:30. | ||
| | |
| | #14 (permalink) |
| dežurni spammer XD | Re: Mrcina od 3 metra i 220 kg ma znam da je to riba,nego je OGROMNAaaaaa,malo mi liči na morskog psa pomalo je nevjerovatno da je to riba ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 389
![]() ![]() ![]() | Re: Mrcina od 3 metra i 220 kg sad ce djubre vama reci sta zna.Naime na kabelskoj je bas prije tjedan dana bio dokumentarac o velikim ribama i ekipi koja ih lovi.I neki lik je s trebom iso u pecanje i ulovio je vecu od ove brijem i u guinessovoj gnjizi je, Naime jesetra je slatkovodna riba poznata po tome sto daje ikru od koje se radi kavijar. To je takva riba da raste dok je ziva ima primjeraka koji su opstali preko 100 godina kao ova. koja ce vjerojatno jos narast. e da i zasticena je i zato su je morali pustit.
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,391
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mrcina od 3 metra i 220 kg ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: 220, kila, mrcina, riba, ribarenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:10.

malo baca na neku vrstu morskog psa...šta ne? 

pomalo je nevjerovatno da je to riba