| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi N. Vinodolski: Skočio u plićak i slomio kralježnicu u Društvo forumu; gadno, pazite šta radite..eh LINK... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: N. Vinodolski: Skočio u plićak i slomio kralježnicu Prestrašno... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: N. Vinodolski: Skočio u plićak i slomio kralježnicu Stvarno mi je žao dečka, ali kako je to samo uspio?!?
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: N. Vinodolski: Skočio u plićak i slomio kralježnicu Žao mi ga je. Stvarno sam imao sreće kad sam u njegovim godinama skočio u još veći plićak (ne namjerno, okliznuo sam se), nabio se i prošao bez posljedica. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: N. Vinodolski: Skočio u plićak i slomio kralježnicu Žalosno ![]() prije koju god i ja sam tak uletio u vodu, nisam skužio da je plitko, srećom jedino sam glavu malo rasjeko...
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: N. Vinodolski: Skočio u plićak i slomio kralježnicu Strašno, još jedan mladi život ode u vjetar. Još ga je frend u šoku micao i možda mu nehotično nanio još veće ozlijede. Užas...
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: N. Vinodolski: Skočio u plićak i slomio kralježnicu Velika tragedija
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Administrator | Re: N. Vinodolski: Skočio u plićak i slomio kralježnicu skočio sam 500 puta baš na tom djelu na toj plaži, dolje je pijesak, i zna biti ful plitko, pogotovo navečer sam znao skakati kad se napijemo i ja sam par puta udario glavom u pijesak kad sam pijan skakao, ne vjerujem, jadan dečko više nikad se neću tamo kupati i skakati, ne znam gdje mi je pamet bila, sva sreća da sam živ i zdrav |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: N. Vinodolski: Skočio u plićak i slomio kralježnicu Kako me pogađaju ovakve stvari. Kad govoriš, savjetuješ, upozoravaš onda si dosadan. A kad se dogodi ovakvo zlo kasno je za kajanje. Nesreće se događaju ali se velik dio njih može izbjeći. Baš mi je teško napisati bilo što. Ipak se nadam da će liječnici i njegova volja za životom popraviti trenutno stanje.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kraljeznicu, plicak, skocio, slomio, vinodolski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:58.