| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Nadimak (nick) u Društvo forumu; hehe koja frka oko jednog nicka , Kiki mogu ja opet mijenjat??... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| charolastra | Re: Nadimak (nick) Pa šta, i ja sam idealan ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,413
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nadimak (nick) Da... ni meni nije nick "Barim!", nego _Aris_ i molim da se ne mješaju pojmovi... ajmo dalje... ko ima zbunjujući nick??
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nadimak (nick) A ja ću ga zvat deen...kao poznatiji homo pjevač ![]() ![]() ma šalim se ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... Zadnji Uredio Adolon : 09-03-08 u 22:00. |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Nadimak (nick) Citat:
dobro dobro administratori... very fair ![]() ![]()
__________________ Decki, hvala vam za zajednicke trenutke osjecaja ponosa. | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| charolastra | Re: Nadimak (nick) durimo se malo, ha ![]() jbg kad ti ne mogu promijeniti
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:38.

, Kiki mogu ja opet mijenjat??
---> 

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.