Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

Nagradna igra ili....tortura?!?

Raspravljate o temi Nagradna igra ili....tortura?!? u Baš Razno forumu, dio Društvo foruma; U ovom trenutku na rijeckom Korzu u tijeku je nagradna igra rijecke tv kuce ''Kanal Ri'' u kojoj je glavna ...

V.I.P. Član
    Datum registracije
    26-12-05
    Poruka
    6,968
    Liked
    29 times

Nagradna igra ili....tortura?!?

U ovom trenutku na rijeckom Korzu u tijeku je nagradna igra rijecke tv kuce ''Kanal Ri'' u kojoj je glavna nagrada automobil PUG 206. Na prvi pogled izgleda kao jos jedna u nizu nagradnih igara, ali nije.

Naime, osoba koja zeli automobil mora sto duze stajati uz isti drzeci se jednom rukom za njega. Imaju pravo na dva obroka dnevno, vode koliko zele i stanku za nuzdu svakih 8 sati. Trenutno je u igri ostalo nekih 7 kandidata koji su na poziciji vec 28 sati, a pitanje je koliko ce jos sati proci dok ne saznamo pobjednika.

Jasno mi je da su kandidati samovoljno usli u ovo, jasno mi je da su vjerojatno neki od kandidata i spremni na sve kako bi dosli do auta s obzirom na situaciju u lijepoj nam nasoj.

Ali nikako mi nece biti jasno kako uopce nekom moze na pamet pasti ovakva sadisticka nagradna igra, koga to zabavlja i jel ljudski zivot postao samo zajebancija i sprdnja? K svemu tome, kandidate budno prate kamere iste tv kuce i prijenos ide na tv-u.

Jel taj svijet stvarno tako brutalno otisao u picku mile materine da se ljudi moraju ponizavati i ispitivati granice svojih mogucnosti zbog autica od 10k eura?

Prva reakcija je stigla od knjizevnice Vedrane Rudan koja je zaposlenik iste televizije. Inace mi baba ide strasno na k, ali tu se 100 % slazem s njom.

http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijek...a-rudan-o.aspx

Uvaženi forumas Avatar od korisnika tuvok
    Datum registracije
    22-11-08
    Starost
    3
    Poruka
    851
    Liked
    1 times

Re: Nagradna igra ili....tortura?!?

debilana totalna...
    big brother na kanal Ri način...
    Komandant Data,bijelo lice,
    Kad ćeš doći do Zemljice
    Da pričas danima,jer nas zanima
    da li u stroju obitava anima.

V.I.P. Član
    Datum registracije
    26-12-05
    Poruka
    6,968
    Liked
    29 times

Inace, pobjednik je drzao auto 36 sati i 30 minuta.

a jedan zanimljivi tekst o cijeloj toj sramoti beznacajne tv postaje nasao se tu.

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

to su vidili u malcomu u sredini

ajd da su bar originalni, al ni to