| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Nagradna igra - mp3 naočale u Društvo forumu; evo neka mala nagradna igra pa igrajte, možda osvojite NEW UNIVERSE MP3 512 MB Sunglasses Black 512 MB Naočale ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Nagradna igra - mp3 naočale evo neka mala nagradna igra pa igrajte, možda osvojite NEW UNIVERSE MP3 512 MB Sunglasses Black ![]() 512 MB Naočale imaju 100% UV zaštitu, MP3 player anit shock, High Speed USB kabel za prijenos fajlova, MP3, WMA. ADPCM, Voice Recording & Memory Storage, Stereo Sound, Sunčane naočale sa polarizirajučim lećama, USB 2.0 sučelje, Težina samo 50 grama. Nagradno pitanje Koliko modela USB memorija držimo u našem webshopu? (Realis web shop) a) 1-10 modela b) 10-30 modela c) 30-70 modela d) preko 70 modela USB MEMORIJE R e a l i s Odgovore šaljite na nagradne-igre @ croportal.net |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,468
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nagradna igra - mp3 naočale Jeboteee koje đozle, đe ide ova tehnologija... A ja mislio da su moje Mojave naočarke s izmjenjivim staklima zadnji krik mode... Zajebo se ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
![]() |
| Tagovi: nagradna igra |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:01.