Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Najbolja fotografija na svijetu u Društvo forumu; bila je u nekom časopisu, autor se 3 mjeseca poslije ubio stoji dijete izgladnjelo negdje u polju, ful mršavo, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-10-06, 15:25   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,785
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Najbolja fotografija na svijetu

bila je u nekom časopisu, autor se 3 mjeseca poslije ubio

stoji dijete izgladnjelo negdje u polju, ful mršavo, a lešinar stoji sa strane odmah pored i čeka da umre da ga može pojesti

ne znam što je točno bilo da mu autor slike nije pomogao, moram pronaći to, ali znam da se poslije ubio
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-10-06, 15:27   #2 (permalink)
Administrator

Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: Najbolja fotografija na svijetu

mislim da je i osvojio pulitzerovu nagradu

e ubt ću se ako ne nađem
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-10-06, 15:28   #3 (permalink)
Administrator

" PULITZER PRIZE " winning photo taken in 1994 during the Sudan famine.
The picture depicts a famine stricken child crawling towards an United Nations food camp, located a kilometer away.
The vulture is waiting for the child to die so that it can eat it. This picture shocked the whole world. No one knows what happened to the child, including the photographer Kevin Carter who left the place as soon as the photograph was taken.
Three months later he committed suicide due to depression.

Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-10-06, 15:29   #4 (permalink)
Administrator

About.com: http://www.mukto-mona.com/Articles/kevin_carter/sudan_child.htm
The Death of Kevin Carter
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-10-06, 15:56   #5 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,465
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

a ima nešto na wikipedii
Kevin Carter - Wikipedia, the free encyclopedia

stvarno tužno,samo mi nije jasno zašto nije reagirao. mislim ko je onda tu lešinar?

samoubojstvo nije čudno ako je skužio šta je napravio
Odgovori sa citatom
Star 17-10-06, 17:25   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-01-06
Godina: 23
Poruka: 670
zagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zagi_5 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku zagi_5

mislim da sam postao sliku i izjavu novinara prije samoubojstva prije 2 mjeseca...
Odgovori sa citatom
Star 17-10-06, 18:01   #7 (permalink)
Mad
prof. Foruma

Datum registracije: 19-11-05
Godina: 22
Poruka: 1,381
Mad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mad

uff.... stvarno zalosno... zao mi djeteta... mozda se tip usro... al jako zalosno
Odgovori sa citatom
Star 17-10-06, 18:18   #8 (permalink)
Administrator

nije se tip usro, nego se nije htio miješati, to je isto kao kada national geographic ili tko već snima emisiju o životinjama pa vidi da lav lovi malog bambija, tako je slično, ali ne isto i u ovom slučaju, iako je moje mišljenje da mu je trebao pomoći, nakon što je slikao, otišao je i 3 mjeseca poslije se ubio
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-10-06, 18:30   #9 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Nije uopće isto jebote!!!!! Istina je da je lešinar u djetetu vidio samo hranu, ali životinjama nije na meniu ljudsko biće, nego obrnuto i taj je kreten trebao reagirati!!!! Jebala ga slika da ga jebala Nije nikakvo čudo da se ubio Mene čudi da ga netko prije toga nije ubio
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-10-06, 18:45   #10 (permalink)
Mad
prof. Foruma

Datum registracije: 19-11-05
Godina: 22
Poruka: 1,381
Mad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mad

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
nije se tip usro, nego se nije htio miješati, to je isto kao kada national geographic ili tko već snima emisiju o životinjama pa vidi da lav lovi malog bambija, tako je slično, ali ne isto i u ovom slučaju, iako je moje mišljenje da mu je trebao pomoći, nakon što je slikao, otišao je i 3 mjeseca poslije se ubio
uff... mislim da grijesis, jel velika je razlika izmedu lava i bambija <-> lesinara i DJETETA ! stvar je i u tome da lav preživljava tako da hvata životinje i on je lovac, isto kao i lesinar koji ima sigurno jos izbora u toj pustinji il gdje je vec... jebat ga, ja bi sigurno pomogao djetetu makar na neki nacin i ugrozio svoj zivot, jer kad pogledas taj mali crnac je iovako imao tezak zivot i zasluzio je da zivi ! ja se osobno nebi nakon slikanja mogao hladno okrenuti i otici, ipak sam ljudsko biće i razmislio bi kako bi se ja osjećao u toj poziciji... i mislim da stvarno nije uredu da je to netko napravio samo zbog SLIKE

Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: fotografija, najbolja, svijetu

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113