mi na 37 mjestu!!, pa mislim da je to stvarno dobro, nisam znala da tako relativno visoko kotiramo
Raspravljate o temi Najbolje zemlje za zivot u 2010 godini u Baš Razno forumu, dio Društvo foruma; Svake godine u siječnju internationalliving.com sastavi listu zemalja koje nude najbolju kvalitetu života. Kako bi došli do ovih rezultata u ...
zapivajmo noćas u konobi našoj srići dignut čemo čaše
i onda kad nebude nas bilo pivat če se pisme naše
to se neko zajebo, izostavio 1 ispred 37
![]()
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
koja je zadnja ?
ne mogu vjerovati da smo na 37 mjestu
nama je ustvari super samo toga nismo svjesni...![]()
Neko to od gore vidi sve...
2010 Quality of Life Index
samo za cinu...![]()
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
Zadnji Uredio anthlon : 07-01-10 u 12:32
pa da.
194 zemlje...nek ih je stotinu tipa burkina faso, uganda i taj tip pa opet 37 od 94 ne zvuci lose
![]()
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
Lijepo mjesto, nije loše.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.