| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Najbolji način upoznavanja puno novih ljudi u Društvo forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-12-07 Godina: 23
Poruka: 5
![]() | Najbolji način upoznavanja puno novih ljudi ![]()
__________________ www.myspace.com/valamar_animation |
| | |
| | #2 (permalink) |
| b&w fan | Re: Najbolji način upoznavanja puno novih ljudi vidis kako se reklamira na croportalu ![]()
__________________ I'm not calling for a second chance, I'm screaming at the top of my voice. Give me reason but don't give me choice. 'Cause I'll just make the same mistake again. |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: Najbolji način upoznavanja puno novih ljudi sorry ako smo prekršili koji od pravila foruma il sl. al msilimo stvarno da je ovaj posao najbolji na svijetu i da bi svi trebali imati priliku vidjeti ![]()
| | |
| | #5 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,376
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji način upoznavanja puno novih ljudi Zašto vam dionice opadaju? ![]() ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | Re: Najbolji način upoznavanja puno novih ljudi khm,ne pitaj nas,mi samo zabavljamo ljude=)
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,650
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji način upoznavanja puno novih ljudi dobra je ovo shema e pitanje za sportske animatore jer se mora donit nekakav dokument da si trener nogometa/kosarke/plivanja/gimnastike itd ili mogu i amateri,trenira sam kosarku jedno 7 godina,procita par knjiga o kosarci i tako znam dosta toga,jel se to uvazava ? i za svestrane animatore ako mi mos rec koje jos aktivnosti spadaju ? i kako izabirete ljude po kojem kriteriju ? ako budem ima vremena mozda dodem u hotel park da vidim kako to sve izgleda ![]()
__________________ "Remarkable boy. I do admire your courage. I think I'll eat your heart." |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,562
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji način upoznavanja puno novih ljudi nema nish oko kompa...kaj si lud da se grijem na suncu..klimica mora raditi koktelchek..pifce...a ne ovo ono..daj konkretno..kaj ima za gablec?
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #9 (permalink) | |
![]() | Re: Najbolji način upoznavanja puno novih ljudi Citat:
![]() a za rizlu: ne moras imati nikakav dokument,nego samo imat znanje i volju za radit ![]() ali uz kosarku bi vodio i druge sportove ![]() svestrani animatori su oni koji uglavnom vode programe na mirkofon i pricaju 2,3 strana jezika. i sudjeluju u vecernjih showovima ![]() dakako,najbolje ti je da dodjes i probas na audiciji i onda sve o tome naucis na seminaru,2 tjedna u porecu u hotelu 4*,s jos 40ak novih ljudi poput tebe ![]() pozz
__________________ www.myspace.com/valamar_animation | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,562
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji način upoznavanja puno novih ljudi kaje..pitam kakvi su gableci
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:55.