Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Najboljša hrvaška pesem u Društvo forumu; Evo kaj slovenci misle o našim pjesmama http://www.joker.si/mn3njalnik/lofiv...php/t4852.html Moram izdvojiti ovaj ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-04-06, 13:47   #1 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 07-06-05
Godina: 19
Poruka: 1,450
ivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivanusic Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivanusic
Najboljša hrvaška pesem

Evo kaj slovenci misle o našim pjesmama

http://www.joker.si/mn3njalnik/lofiv...php/t4852.html

Moram izdvojiti ovaj dio:

Citat:
Ja pa kako ste lustkana teleta mlada slovenceljska... ko so vas vzgojili v taksne prikupne idiote.
Itak vem, da vi bebci rojeni v Sloveniji ne znate niti besede hrvasko in sploh ne vem kje pobrali to mrznjo do najbolj sorodnih sosedov. A so vas to starsi naucili? Kaksna domovinska vzgoja.

In prav skoda je, ker je slovenska scena z osamosvojitvijo kar pozabila na prejsnja leta (Lacni Franz, Buldozer, Laibach...?) in se sedaj vede, kot da sploh nima nikakrsnih korenin. Mlad narod se postavlja zase, HORUK! In kaj dobimo? Joj... Slovenija itak nikoli ne bo imela taksne zvezde, kot sta npr. Gibonni in Josipa Lisac. Ni mozno. Ne vem, zakaj. Vem, da je hrvaska estrada grozna, ampak slovenska ji pa ne seze niti do kolen.

No mimogrede, obozujem Azro, Josipo Lisac, Jinxe, Gibonnija pa se kdo bi se nasel, pa mi ne gre iz glave. (pa Bijelo dugme iz Bosne, Idoli iz Beograda, itd... Mješani brak, šta ću.)

Zadnji Uredio ivanusic : 07-04-06 u 13:54.
ivanusic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-04-06, 13:57   #2 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,823
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Najboljša hrvaška pesem

A prevod?
Kurca nisam razumio.
damfisk je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-04-06, 15:29   #3 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

ni ja Slovence ne kužim ni riječi
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-06, 20:51   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-02-06
Godina: 45
Poruka: 820
MATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku MATILDA

Citat:
Pravi autor: eowyn
ni ja Slovence ne kužim ni riječi
Što se tiče foruma. Hvala Bogu da je ponovo proradio.

Osim dvije nacionalističke izjave, evidentno je da oni o hrvatskoj estradi znaju 100 puta više nego mi o njihovoj.
Iz priloženog možemo zaključiti da ju slišaju rad, kao i Srbi u Srbiji. Kolonija, Giboni, Oliver su popularniji u Ljubljani i Beogradu nego u Zagrebu.
Kvotala sam eowyn samo da ju pozdravim, jer sam je se zaželjela.
Odgovori sa citatom
Star 07-04-06, 22:40   #5 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 07-06-05
Godina: 19
Poruka: 1,450
ivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivanusic Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivanusic

Ja sam zagorec, pa ih razmem skoro saku reč, a nije ih teško skužiti, kad pročitaš rečenicu, malo skombiniraš i nekaj sastaviš.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hrvas ka, najboljs a, pesem

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108