| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Najeftinije slikanje za vozačku??? u Društvo forumu; Ne znam da bih ovo stavila pa stavljam tu. Uglavnom, da li netko zna gdje se može jetino slikat?? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 22
Poruka: 73
![]() | Najeftinije slikanje za vozačku??? Ne znam da bih ovo stavila pa stavljam tu. Uglavnom, da li netko zna gdje se može jetino slikat?? inače dođe 30 kn.. možda negdje ima jeftinije sa nekim studentskim popustom ili slično???
__________________ Život je samo san, na putu prema smrti! |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: Najeftinije slikanje za vozačku??? ma ja bih negdje di će me slikati nekoliko puta da si mogu izabrat dobru sliku.. a da nisu skupi.. imam ja digitalni minoltu Z3 ali ne znam kak bi se to slikala znaš da iza treba bit bijela površina itd...
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,517
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najeftinije slikanje za vozačku??? Citat:
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Najeftinije slikanje za vozačku??? Mozes sigurno na netu naci uputstva kakva slika treba bit i lijepo se doma slikas, zatim u photoshopu ili nekom drugom programu resizeas sliku na potrebnu velicinu i kod fotografa je razvijes za kunu (ili kolko je vec, zaboravio sam) Ja sam se tako sliko za index ![]() Istina, index nije neki vazniji dokument ali mislim da nece ni za vozacku bit cjepidlake, ipak to nije osobna ili putovnica di su ful strogi.
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() | Re: Najeftinije slikanje za vozačku??? ma to mi je prekomplicirano.. nije bed.. znam di se mogu za 30 kn slikat al pitam dal postoji negdje di je jeftinije.. jer inače ne gledam na cijene i uvijek kad neš kupim ljudi mi dođu zakaj si toliko platila tam si mogla jeftinije proć.. pa eto zato pitam... nije bed... brijem da ću se slikat u praškoj kad se ide prema trgu
| | |
![]() |
| Tagovi: najeftinije, slikanje, vozacku |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Inkvizicija | anunaki | Filozofija i religija | 24 | 05-01-08 15:05 |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:53.