| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Najgluplji nazivi gradova, mjesta, sela... u Društvo forumu; "podgaće" negdje u srednjoj istri prgomet suhi potok sv petar u šumi generalski stol podbablje ajmo dajte vi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Najgluplji nazivi gradova, mjesta, sela... Baš sad kad sam se vraćo s mora, išli smo nekud okolo i vidim tabla: "Prokljuvani novoseljani" Nisam mogo disat kolko sam se trgo od smijeha...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,854
![]() | Re: Najgluplji nazivi gradova, mjesta, sela... Citat:
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Najgluplji nazivi gradova, mjesta, sela... Ne nego mi sestra ide na fax u Opatiji pa trebo braco osposobit komp i spojit sve to. Nemoj sad u offtopic
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najgluplji nazivi gradova, mjesta, sela... Donji Bugičevci (Slavonija) Islam Latinski Islam Grčki (nisu tako smješna,ali su mi jaki jer su odvajali svojedobno "naše" od "njihovih" u Zadarskom zaleđu....)
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
![]() |
| Tagovi: gradova, mjesta, najgluplji, nazivi, sela |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:13.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje