| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Najgore rally nesrece u Društvo forumu; Video: Najgore reli nesreće Ceron je izletio u posljednjem zavoju i ozlijedio sedmero gledatelja Teške ozljede, ali i smrt ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | Najgore rally nesrece Video: Najgore reli nesreće Ceron je izletio u posljednjem zavoju i ozlijedio sedmero gledatelja Teške ozljede, ali i smrt navijača na reli utrkama, nažalost, nisu rijetkost. Posljednju horor scenu režirao je Čileanac Jordy Ceron koji je pokosio gledatelje i mirno se nastavio voziti do cilja. I ako ocete upisite na youtube: Rally car kills 4 people jer se nemoze gledat ako niste reg. ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Najgore rally nesrece nije to nista prema nesrecama 80-ih godina proslog stoljeca kad je grupa B bila aktualna...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| praskaton, nick praskaton | Re: Najgore rally nesrece Meni nije jasno kako se ovi ljudi usude stajat po zavojima na rally utrkama. Stvarno ima svakakvih nesreća ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:46.