| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi najgori rođendanski poklon koji ste dobili u Društvo forumu; ajmo da vas čujem meni je definitivno bio jedan koji mi je poklonio frend iz zgrade (molim boga da nije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 20-01-06 Lokacija: zg
Poruka: 34
![]() | najgori rođendanski poklon koji ste dobili ajmo da vas čujem meni je definitivno bio jedan koji mi je poklonio frend iz zgrade (molim boga da nije na ovom forumu)...btw ja sam po horoskopu blizanac pa je on na nagovor svoje mamice(koja je nekakv instruktor reikja)kupio mi glazbu za blizance, cd ima oko 80 min zvukova iz prirode ,ono žubor potoka, cvrkut ptica i takva sranja ,nisam ga još bacio jer to pokazujem ljudima koji dođu kod mene ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-01-06 Godina: 18
Poruka: 30
![]() | Re: najgori rođendanski poklon koji ste dobili ahha dobra tema sto se tice mene najgori poklon koji sam ikad dobila je bio mis a to je moj momak namjerno meni kupio jer zna da ih mrzim samo onako kako bi me prepo. ali nebrinitese dobio je on svoje kad je stigla noc spavo je na kaucu u kuhnji dobra sam jel de hehe. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-05
Poruka: 1,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgori rođendanski poklon koji ste dobili Mislim nije mi bio najgori ali bila je baza pokloniti ga dobio sam ga za 18. cjeli set policajca oni plstićni pištolj,gumene metke,lisice, pendrek itd.. i ženske čarape u svim bojama, ![]()
__________________ Ferrari no.1 |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Ministar Obrane Foruma | Re: najgori rođendanski poklon koji ste dobili Citat:
![]()
__________________ > next level < | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dobili, koji, najgori, poklon, rodjendanski, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:58.