Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi najkomičnije prezime u HR?? u Društvo forumu; Ne znam ima li slična tema, ali ja sam ovu zamislio da u nju pišete stvarana imena i prezimena, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-05-07, 02:29   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,400
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar
Smiješna imena i prezimena

Ne znam ima li slična tema, ali ja sam ovu zamislio da u nju pišete stvarana imena i prezimena, koja su vam smiješna iz bilo kojeg razloga. Za početak dajte vi svoje, pa ću se ja naknadno uključiti u temu, imam kolekciju takvih imena, samo se nadam da ih nećete ispucati prije mene

Pa navalite:

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 02:41   #2 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,336
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti
Re: Smiješna imena i prezimena

Prnić. Nije smisno samo po sebi, al kad profesorica kaze "Prniću, otvori prozor", onda je odvala...
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 02:44   #3 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,268
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Evo izvadak iz imenika, lapio od legende Ribafisha

PREZIME, IME
BEĆAR ŠAHDO
GEGIĆ GEGA
ČIKA ĐORĐE
HADŽIDERVIŠAGIĆ DŽEZBEDARA
LEŠINA VESELA
MAMUTI SELIM
DEGEN ERIKA
ĐOKOVIĆ KITICA
ŠČEPANOVIĆ KITA
BISER ŠERIF
ZLOĆO MLAĐI
ČETNIK OJDANA
SILOV ANNA
PIŠA KATICA
JAJALO PILE
FUKSA MIRA
RADI ĐON
ALIMI NAĐI
KLISKA MICA
GUZI DRAGA
ŠUPAK RADOVAN
CURI ĐON
BILALI NEBI
MOŠNJA-ŠKARE LORENA
ČERVENI MERCEDES
TIKVINA JAGODA
RAZBOJNIKOV SPAS
KENJAR ISMET

IME, PREZIME
ARAMIS ŠUPAK
VALTER ŠUPAK
OLIMPIJA STRUJA
HABIBA LJUTA
ŠANTA SLANINA
ROK KOZˇNJAK
ORLANDO ŽILAVI
PILE CICA
MICA TORBICA
JANKO ŠTAKOR
ROMUALDO MOŠNJA
TARZAN LEGOVIĆ
ZMAJ DEFILIPIS
NEBOJSˇA KOBASICA
PAVO PRČIVRAGOVIĆ
DRAGAN PRCAĆ
FADIL GIBANICA
KIFLA GAMES
GOLUB LASICA
VIŠNJA VIŠNJIĆ
JUPITER BEM
BANANA KUNINA
ELVIRA PAPIGA
HUNTER JELEN
SATURNIN PUTNIKOVIĆ
MIROSLAV KOBRA
MUJO JAZAVAC
SRBISLAV SRBLJANOVIĆ
NARANČA MAMULA
DINO URIN
GRGO GRGA
LUKA TUKA
LUKA ŠTUKA
JOHN DILLINGER
MUSTAFA ZAKLAN
ŠERIF ŠERIFI
MISLIM MISLIMI
STJEPAN KALAŠNIKOV
FRANJO ŠMAJSER
PETER KILLER
JURICA BOMBAŠ
VLADO ZABAVNIK
ELVIRA ĆUFTA
JELA BOŽIĆ
MARIJA ZVIJER
SVEMIR TRAVICA

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum

Zadnji Uredio daidza : 28-05-07 u 03:03.
daidza je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 02:45   #4 (permalink)
prof. Foruma

zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar

Meni je moćno bilo kada sam gledo neku utakmicu, mislim da je austrijska reprezentacija prije par godina, ili neki klub, nevažno. Uglavnom, igrač se prezivao KURZ ili KURTZ, ne znam točno.
I Božo Sušec govori: "Lopta je kod Kurca"

A Daidža careeee, preduhitrio si meeee .... baš sam ti mislio poslati PM, smijem li to postaviti na forum , jer su to stvarni brojevi stvarnih ljudi .... kao da sam predosjećao da će to netko staviti

Tema od 10000 poruka

Zadnji Uredio zeljonar : 28-05-07 u 02:48.
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 03:03   #5 (permalink)
charolastra

daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Pa to je sve iz tel. imenika ali evo da mi savjet bude čista obrisao sam brojeve

daidza je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 03:13   #6 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Pa to je sve iz tel. imenika ali evo da mi savjet bude čista obrisao sam brojeve
Ma to kruži okolo, ja sam ta imena s brojevima telefona dobio na e-mail, zato sam te i mislio pitti smije li se staviti na forum zbog privatnosti ljudi, bla-bla ....

Evo nekih muslimanskih imena koja su mi pomalo smiješna:

Zvrkaga, Zaineba, Muškija, Sardžadeta, Mukelefa, Hurem, Jahija, Vehbija, Šaćira, Asfaltina, ...

Pa ima i ovih jugo imena: Traktorka, Jugoslava ...

A evo stari hrvatskih imena: Tuga i Buga (sestre bile), Muhlo, Kosenc, Lobel, Klukas i Hrvat (braća), Svetislav Suronja ... ma ima toga, ali sad mi ne pada baš na pamet.

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 03:18   #7 (permalink)
charolastra

To je sedam braće Avara. Među njima je bio i Lovelos i jedan smiješan, Kolbas

Ispravak netočnog navoda: Klukas, Lovelos, Muhlo, Kozencis i Hrovat te dvije sestre (Tuga i Buga)

Ali siguran sam da je tu bio i kolbas

Zadnji Uredio daidza : 28-05-07 u 03:25.
daidza je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 08:26   #8 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,824
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

JAKOPIČEK mi je jedno od zanimljivijih s kojim sam se sreo.
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 08:30   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,627
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Imam ja frenda:

NJEGOVAN JORGOVAN
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 08:44   #10 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,824
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Pade mi na um jedno ratno upoznavanje koje smo dugo prepričavali.
Otprilike ovako:

- GOLUB, drago mi je.
- moje poštovanje, RIBA.
- ja sam MEDVED.

I nakon toga malo tišine pa gromoglasan smijeh jer smo shvatili da je pred nama gotovo cijeli ZOO-vrt!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: najkomicnije, prezime

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113