| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi najkomičnije prezime u HR?? u Društvo forumu; Ne znam ima li slična tema, ali ja sam ovu zamislio da u nju pišete stvarana imena i prezimena, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Smiješna imena i prezimena Ne znam ima li slična tema, ali ja sam ovu zamislio da u nju pišete stvarana imena i prezimena, koja su vam smiješna iz bilo kojeg razloga. Za početak dajte vi svoje, pa ću se ja naknadno uključiti u temu, imam kolekciju takvih imena, samo se nadam da ih nećete ispucati prije mene Pa navalite: |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,336
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smiješna imena i prezimena Prnić. Nije smisno samo po sebi, al kad profesorica kaze "Prniću, otvori prozor", onda je odvala... ![]()
__________________ Granice ne postoje... izmislio ih je čovjek... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Smiješna imena i prezimena Evo izvadak iz imenika, lapio od legende Ribafisha ![]() PREZIME, IME BEĆAR ŠAHDO GEGIĆ GEGA ČIKA ĐORĐE HADŽIDERVIŠAGIĆ DŽEZBEDARA LEŠINA VESELA MAMUTI SELIM DEGEN ERIKA ĐOKOVIĆ KITICA ŠČEPANOVIĆ KITA BISER ŠERIF ZLOĆO MLAĐI ČETNIK OJDANA SILOV ANNA PIŠA KATICA JAJALO PILE FUKSA MIRA RADI ĐON ALIMI NAĐI KLISKA MICA GUZI DRAGA ŠUPAK RADOVAN CURI ĐON BILALI NEBI MOŠNJA-ŠKARE LORENA ČERVENI MERCEDES TIKVINA JAGODA RAZBOJNIKOV SPAS KENJAR ISMET IME, PREZIME ARAMIS ŠUPAK VALTER ŠUPAK OLIMPIJA STRUJA HABIBA LJUTA ŠANTA SLANINA ROK KOZˇNJAK ORLANDO ŽILAVI PILE CICA MICA TORBICA JANKO ŠTAKOR ROMUALDO MOŠNJA TARZAN LEGOVIĆ ZMAJ DEFILIPIS NEBOJSˇA KOBASICA PAVO PRČIVRAGOVIĆ DRAGAN PRCAĆ FADIL GIBANICA KIFLA GAMES GOLUB LASICA VIŠNJA VIŠNJIĆ JUPITER BEM BANANA KUNINA ELVIRA PAPIGA HUNTER JELEN SATURNIN PUTNIKOVIĆ MIROSLAV KOBRA MUJO JAZAVAC SRBISLAV SRBLJANOVIĆ NARANČA MAMULA DINO URIN GRGO GRGA LUKA TUKA LUKA ŠTUKA JOHN DILLINGER MUSTAFA ZAKLAN ŠERIF ŠERIFI MISLIM MISLIMI STJEPAN KALAŠNIKOV FRANJO ŠMAJSER PETER KILLER JURICA BOMBAŠ VLADO ZABAVNIK ELVIRA ĆUFTA JELA BOŽIĆ MARIJA ZVIJER SVEMIR TRAVICA
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio daidza : 28-05-07 u 03:03. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Smiješna imena i prezimena Meni je moćno bilo kada sam gledo neku utakmicu, mislim da je austrijska reprezentacija prije par godina, ili neki klub, nevažno. Uglavnom, igrač se prezivao KURZ ili KURTZ, ne znam točno. I Božo Sušec govori: "Lopta je kod Kurca" ![]() A Daidža careeee, preduhitrio si meeee .... baš sam ti mislio poslati PM, smijem li to postaviti na forum , jer su to stvarni brojevi stvarnih ljudi .... kao da sam predosjećao da će to netko staviti ![]() Zadnji Uredio zeljonar : 28-05-07 u 02:48. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Smiješna imena i prezimena Pa to je sve iz tel. imenika ali evo da mi savjet bude čista obrisao sam brojeve
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Smiješna imena i prezimena Citat:
Evo nekih muslimanskih imena koja su mi pomalo smiješna: Zvrkaga, Zaineba, Muškija, Sardžadeta, Mukelefa, Hurem, Jahija, Vehbija, Šaćira, Asfaltina, ... Pa ima i ovih jugo imena: Traktorka, Jugoslava ... A evo stari hrvatskih imena: Tuga i Buga (sestre bile), Muhlo, Kosenc, Lobel, Klukas i Hrvat (braća), Svetislav Suronja ... ma ima toga, ali sad mi ne pada baš na pamet. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Smiješna imena i prezimena To je sedam braće Avara. Među njima je bio i Lovelos i jedan smiješan, Kolbas ![]() Ispravak netočnog navoda: Klukas, Lovelos, Muhlo, Kozencis i Hrovat te dvije sestre (Tuga i Buga) Ali siguran sam da je tu bio i kolbas ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio daidza : 28-05-07 u 03:25. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,627
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smiješna imena i prezimena Imam ja frenda: NJEGOVAN JORGOVAN
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Smiješna imena i prezimena Pade mi na um jedno ratno upoznavanje koje smo dugo prepričavali. Otprilike ovako: - GOLUB, drago mi je. - moje poštovanje, RIBA. - ja sam MEDVED. I nakon toga malo tišine pa gromoglasan smijeh jer smo shvatili da je pred nama gotovo cijeli ZOO-vrt!
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: najkomicnije, prezime |
« Austrija & Praznik
|
Krokodil »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:48.

Svi smo mi MASS SARR