| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi najsmišniji nadimak??? u Društvo forumu; neznam jeli ova tema već bila pa.. evo danas sam čuo za jednog tipa da ga zovu "karoserija",... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 31
Poruka: 4,384
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | najsmišniji nadimak??? neznam jeli ova tema već bila pa.. evo danas sam čuo za jednog tipa da ga zovu "karoserija",ima lik oko 120 kg.. vaša bogata iskustva??
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni, pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 31
Poruka: 4,384
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najsmišniji nadimak??? jednoga smo zvali bukva u srednjoj,bio je bistar ko mutni potok u Černobilu,i sad miša pojam Slavonija i Slovenija ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni, pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,689
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najsmišniji nadimak??? A kaj ja znam,jednoga su zvali cvikeršajba zbog naočala! Ima ih još al sad se ne mogu sjetiti!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: najsmišniji nadimak??? Tu kod mene jednog zovu krava
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: nadimak, najsmis niji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:31.

Pali gume a ne dušu 
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!