| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi najteža igrica na svijetu !? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: TigarZG1 Ma Carllito je u pravu mora da je doping.... ja nevidim drugo logično objašnjenje... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #103 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-06-08 Lokacija: Bjelovar Godina: 21
Poruka: 239
![]() | Re: najteža igrica na svijetu !? jebeno najteža igra na svjetu, svaka čast onom tko ju je izmislio
__________________ Uspješno ili neuspješno svi mi pretjerujemo glumeći svoj omiljeni lik iz mašte |
| | |
| | #105 (permalink) |
| The Eye | Re: najteža igrica na svijetu !? ijmas na nekoj od stranica prije kako sve preci... pogledaj kroz temu ![]()
__________________ Waiting in the calm of desolation, Wanting to break from this circle of confusion. Sleeping in the depths of isolation, Trying to wake from this daydream of illusion. |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-06-08 Lokacija: Bjelovar Godina: 21
Poruka: 239
![]() | Re: najteža igrica na svijetu !? prvo prođeš doljnjom stranom pa ideš gore pokupiš žute kugle i opet dolje do zelenog tj. sam u smjeru kazaljke sata
__________________ Uspješno ili neuspješno svi mi pretjerujemo glumeći svoj omiljeni lik iz mašte |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:23.

....jel mi ko moze pomoc kako da predem donju stranu na 6levlu(sa zutim kuglicama) ....