| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi najteža igrica na svijetu !? u Društvo forumu; dosao sam do 4. nejde dalje nema sanse... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: najteža igrica na svijetu !? dosao sam do 4. nejde dalje nema sanse ![]()
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| |
| | |
| | #25 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: najteža igrica na svijetu !? Ja došao do 8. i nemogu dalje, umro barem 140 puta u tom levlu!! ![]() ![]() Piše 136 dedova, ali tada sam screen shoot napravio!!! ![]()
__________________ Amicus certus in re incerta cernitur Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: najteža igrica na svijetu !? Umrijet ću ako mi ne kažeš!!! ![]() ![]() (šala) Je li mi netko može reći kako se ugasi ona muzika dok svira??
__________________ Amicus certus in re incerta cernitur Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji Zadnji Uredio speki576 : 15-05-08 u 20:30. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: najteža igrica na svijetu !? Evo levela 15. Al se poslije lvl 10 pocnu gubit zivoti... ![]() ![]()
__________________ ...well reality is due, what you say just can't be true when the story is streched and so far fetched that you're lacking an excuse- you lied... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:46.