| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Najveći "biseri" foruma u Društvo forumu; Podržan od svekolikog pučanstva otvaram ovu temu! Nadajmo se da će biti nepresušno vrelo novih "mudrosti"! ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,582
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Najveći "biseri" foruma Podržan od svekolikog pučanstva otvaram ovu temu! Nadajmo se da će biti nepresušno vrelo novih "mudrosti"! Molim da se zalijepi!Ujedno ju otvaram porukom koja me i potakla na ovo... Citat:
Naš cijenjeni kolega o engleskoj ligi i nekim svojim viđenjima pojedinih igrača u njoj... Zadnji Uredio Dr Jekyll : 25-07-07 u 15:11. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,320
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveći "biseri" foruma Ma neam ja niš protiv tog, al ko sam ja da kažem da je neki post meni glup kad sam i sam nekad piso gluposti čist iz zajebancije. Sam velim da se to neće svidjet osobama koje će se ovdje ismijavati... A sada idem lurkat iz prikrajka i gledat kaj se događa ![]()
__________________ ...svi su ošli na moore, svi su ošli na moore...konačno je mir u graadu moome... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,582
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveći "biseri" foruma Možeš to gledat i sa ove strane: znajući da postoji ovakva tema ljudi će se ipak malo više potrudit i pazit što pišu. Kako god, ja sam prvi za to da se tema makne ako ljudi budu smatrali da je nepotrebna! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveći "biseri" foruma Ovo je meni največi biser. Hajduk 1911 otvara temu: "Mladi igrači od kojih se puno očekuje naredne sezone!!!" i daje objašnjenje zašto je izabrao baš te igraće....
__________________ U danima sretnim, u danima grubim Ja ne mogu drugo nego da ga volim Jer Hajduk je ono što me čini sretnim Ja ne mogu drugo nego da ga volim ... |
| | |
![]() |
| Tagovi: biseri, gluposti, provale |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:49.

otvaram ovu temu! Nadajmo se da će biti nepresušno vrelo novih "mudrosti"! Molim da se zalijepi!