| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Najviši čovjek na svijetu... u Društvo forumu; ...se oženio PEKING - Najviši čovjek na svijetu čija je potraga za mladom obišla cijeli svijet oženio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Najviši čovjek na svijetu... ...se oženio PEKING - Najviši čovjek na svijetu čija je potraga za mladom obišla cijeli svijet oženio se ženom dvostruko mlađom i nižom od sebe i to iz svog rodnog grada, javili su danas kineski mediji. Pedesetšestogodišnji Bao Xishun koji je visok 2,36 metara i uvršten u Guinnessovu knjigu rekorda kao najviši čovjek na svijetu, oženio je dvadesetdevetogodišnju Xiu Shujuan, visoku je 1,68 metar, prenosi Yahoo News. Bao je karijeru proveo u vojsci, u koju je unovačen da bi igrao košarku. U prosincu spasio je život dvama dupinima kada je golim rukama izvadio komade plastike duboko iz njihovog želuca. (Media servis/D. Kralj) Baš je slatki mrvica ![]()
__________________ Drop the Leash! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveći čovjek na svijetu... lol.. ja sam kliknula na prvu, jer sam mislila da je tam s ženom! ![]()
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall |
| | |
![]() |
| Tagovi: covjek, najvis i, svijetu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:52.