| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Napastovanje talijanske učiteljice na YouTube u Društvo forumu; jebote ... brijem da joj nije baš ugodno .. ak su ovo snimili i postavili na Jubito, kaj se tek onda deš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Napastovanje talijanske učiteljice na YouTube ja brijem sasvim suprotno jer baš mi i neizgleda da se ona buni
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: Napastovanje talijanske učiteljice na YouTube Slažem se... Da joj ne paše ne bi ona tak mirno sjedila i to trpila.
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Purger | Re: Napastovanje talijanske učiteljice na YouTube Ma je...zakaj ne bi bila ![]() Imal sam i ja takvu sličnu...čak je bila i malo bolja od ove ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 994
![]() | Re: Napastovanje talijanske učiteljice na YouTube Što? Učiteljica voli mlado meso; vjerovatno se poslije škole i kara sa onim momkom sa snimka. Što je tu čudno?
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
![]() |
| Tagovi: napastovanje, talijanske, uciteljice, youtube |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:18.

Svi smo mi MASS SARR