Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Ne volim glupe ljude u Društvo forumu; Okej, samo su dvije stvari beskonačne- ljudska glupost i svemir. S tim da je ovo prvo golemo u prednosti. Niš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-07-08, 22:36   #1 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,165
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Ne volim glupe ljude

Okej, samo su dvije stvari beskonačne- ljudska glupost i svemir. S tim da je ovo prvo golemo u prednosti.

Ništa me ne može više izbaciti iz takta kao činjenica da nekom nešto banalno objašnjavaš po deseti put. Koliko tek bisera ima na forumu.

Evo, ja poludim na glupost- totalno. Popizdim max i imam nultu toleranciju na nju. U RL kao i na forumu. Divljam. Ne smatram se ekstra pametnom, niti nešto super informiranom, niti išta slično. Gledam oko sebe i učim, a imam i neke godine u svojoj guzici, tako da baš ne mogu uvijek ostati na razmišljanju srednje škole. Vidim pak da ih se dosta njih spusti i do vrtića.

Pitanje:
Kaj vas živcira?
Šta vas može maximalno izbaciti iz takta?
Odgovori sa citatom
Star 07-07-08, 22:49   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,544
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi
Re: Ne volim glupe ljude

hmmm... mene iz takta izbaci,razbjesni kad...

NPR.
buba na zidu, kazem decku da upali svjetlo. on uzme MOBITEL i s njim obasjava zid.a ogromna bubetina na njemu. ja kazem upali svjetlo! on ko da hj e gluh pokusava nesto vidjet s tim mobitelom. i ja se ustanem upalim svjetlo i pitam ga zasto ga nije upalio.... on da mu je BRZE dok nade na mobu onu bljeskalicu
a da ne pricam kada je ispod stola mu pao kljuc pa je u MRAKU trazio da ne mora svjetlo palit. nego opet MOBITELOM
uglavnom poludim kad nekom kazem da nesto napravi a on bljedo gleda ili stoji ko ukopan.

poludim kad netko povisi glas na mene

mrzim prezirem totalno low mi je kad anetko mi namece svoje misljenje

i naravno---starci
Odgovori sa citatom
Star 07-07-08, 23:10   #3 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,306
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Boze, daj mi snage da promijenim ono što mogu promijeniti.Boze, daj mi strpljenja da prihvatim ono što ne mogu promijeniti.
I, daj mi mudrosti da razlikujem to dvoje.
.....(_/.......)../....
...............(_/......

Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite"
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-07-08, 23:18   #4 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,497
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ne volim zlobne i pokvarene ljude, one koji nemaju tri čiste nekom direktno nešto reći, pa pljuju iza leđa. Ili one koji ne gledaju prvo sebe i svoje mane pa tek onda druge. Ustvari, ne da ih ne volim, žalim ih i nastojim ignorirat takve.
Odgovori sa citatom
Star 07-07-08, 23:24   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 17-01-08
Godina: 24
Poruka: 650
latoa se izdvaja iz maselatoa se izdvaja iz maselatoa se izdvaja iz maselatoa se izdvaja iz mase

ne volim biti krivo shvaćena, ne volim nesporazume
cvijet što nema korijena."
latoa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-07-08, 23:29   #6 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,400
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke

Pitanje:
Kaj vas živcira?
Šta vas može maximalno izbaciti iz takta?
Živcira me stav pojedinaca koji lako vide trn u oku drugih, a brvno u svome ne

Maximalno me izbaciti iz takta nemože nitko osim mene same.

Zadnji Uredio dorina : 07-07-08 u 23:31.
dorina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-07-08, 23:45   #7 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,610
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Dorina, potpisujem!

Kratko i jasno!!!
Odgovori sa citatom
Star 08-07-08, 11:03   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,328
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Na forumu me ništa ne može izbaciti iz takta jer sam svjestan da se ljudi drugačije ponašaju kada su pod krinkom anonimnosti i ovih simpatičnih avatarčića.

Prihvaćam samo mišljenja i kritike od svojih najbližih....dok me kritike nepoznatih ljudi s foruma ne diraju previše.
dok se pored mene budis ti...
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-07-08, 11:06   #9 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Poruka: 10,939
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Kaj me živcira i kaj me može izbacit iz takta

Sve

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-07-08, 11:10   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Poruka: 3,645
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Ništa me ekstra ne živcira...zapravo je jedna stvar, ali neću reć koja...(vezano je za obitelj)....ostalo ama baš ništa...

a iz takta...pa manje više ništa osim "navedene" stvari gore...stvarno se ne sekiram u životu...
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113