| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Ne volim glupe ljude u Društvo forumu; Okej, samo su dvije stvari beskonačne- ljudska glupost i svemir. S tim da je ovo prvo golemo u prednosti. Niš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,165
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne volim glupe ljude Okej, samo su dvije stvari beskonačne- ljudska glupost i svemir. S tim da je ovo prvo golemo u prednosti. Ništa me ne može više izbaciti iz takta kao činjenica da nekom nešto banalno objašnjavaš po deseti put. Koliko tek bisera ima na forumu. ![]() Evo, ja poludim na glupost- totalno. Popizdim max i imam nultu toleranciju na nju. U RL kao i na forumu. Divljam. Ne smatram se ekstra pametnom, niti nešto super informiranom, niti išta slično. Gledam oko sebe i učim, a imam i neke godine u svojoj guzici, tako da baš ne mogu uvijek ostati na razmišljanju srednje škole. Vidim pak da ih se dosta njih spusti i do vrtića. Pitanje: Kaj vas živcira? Šta vas može maximalno izbaciti iz takta?
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne volim glupe ljude hmmm... mene iz takta izbaci,razbjesni kad... NPR. buba na zidu, kazem decku da upali svjetlo. on uzme MOBITEL i s njim obasjava zid.a ogromna bubetina na njemu. ja kazem upali svjetlo! on ko da hj e gluh pokusava nesto vidjet s tim mobitelom. i ja se ustanem upalim svjetlo i pitam ga zasto ga nije upalio.... on da mu je BRZE dok nade na mobu onu bljeskalicu a da ne pricam kada je ispod stola mu pao kljuc pa je u MRAKU trazio da ne mora svjetlo palit. nego opet MOBITELOM uglavnom poludim kad nekom kazem da nesto napravi a on bljedo gleda ili stoji ko ukopan. poludim kad netko povisi glas na mene mrzim prezirem totalno low mi je kad anetko mi namece svoje misljenje i naravno---starci
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| next best thing | Re: Ne volim glupe ljude Citat:
![]() ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,497
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne volim glupe ljude Ne volim zlobne i pokvarene ljude, one koji nemaju tri čiste nekom direktno nešto reći, pa pljuju iza leđa. Ili one koji ne gledaju prvo sebe i svoje mane pa tek onda druge. Ustvari, ne da ih ne volim, žalim ih i nastojim ignorirat takve.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 650
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne volim glupe ljude ne volim biti krivo shvaćena, ne volim nesporazume
__________________ "Leti ko lišće što vir ga vije, za let si, dušo, stvorena; za zemlju nije, za pokoj nije cvijet što nema korijena." |
| | |
| | #6 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne volim glupe ljude Živcira me stav pojedinaca koji lako vide trn u oku drugih, a brvno u svome ne ![]() Maximalno me izbaciti iz takta nemože nitko osim mene same.
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. Zadnji Uredio dorina : 07-07-08 u 23:31. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,328
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne volim glupe ljude Na forumu me ništa ne može izbaciti iz takta jer sam svjestan da se ljudi drugačije ponašaju kada su pod krinkom anonimnosti i ovih simpatičnih avatarčića. Prihvaćam samo mišljenja i kritike od svojih najbližih....dok me kritike nepoznatih ljudi s foruma ne diraju previše.
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: Ne volim glupe ljude Kaj me živcira i kaj me može izbacit iz takta ![]() Sve ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ne volim glupe ljude Ništa me ekstra ne živcira...zapravo je jedna stvar, ali neću reć koja...(vezano je za obitelj)....ostalo ama baš ništa... a iz takta...pa manje više ništa osim "navedene" stvari gore...stvarno se ne sekiram u životu...
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
![]() |
« Listen on-line
|
technokoka !!! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:04.