| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi ne želim,ne želim u Društvo forumu; vidjela sam da se pojavio neki starter/ica koji se zove deedee ! ne slažem se s tim da ima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Celebrity | vidjela sam da se pojavio neki starter/ica koji se zove deedee! ne slažem se s tim da ima skoro isti nick kao ja!!! daj malo mašte! bar je mogao/mogla to drukčije napisati!! ne želim!!! ![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: ne želim,ne želim Istakla se dovoljno ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: ne želim,ne želim A čuj, ako ti se ne sviđa to što su vam nickovi slični, zatraži od Kikija da ti promjeni nick. A da mijenja od ove cure, nije u redu. Jer kao prvo-baš je ona znala da ima sličan nick, a kao drugo ima pravo uzeti nick koji želi ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| charolastra | Re: ne želim,ne želim Citat:
![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
![]() |
| Tagovi: zelim |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:55.