| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi nelogičnosti u nazivu u Društvo forumu; ako se sjetite necega takvoga postajte ovdje npr. Dobroćudi tumor kako tumor moze biti dobrocudan??? to kao da netko prica ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 715
![]() ![]() ![]() ![]() | nelogičnosti u nazivu ako se sjetite necega takvoga postajte ovdje npr. Dobroćudi tumor kako tumor moze biti dobrocudan??? to kao da netko prica o korisnoj atomskoj bombi...
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: nelogičnosti u nazivu Dobroćudan je onaj koji se da izlječit
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #4 (permalink) | ||
| Radost Europe | Re: nelogičnosti u nazivu Citat:
Citat:
Tumor znači otok odnosno oteklina. Zašto ista ne bi bila dobroćudna. Kad se udariš i to mjesto otekne, to je isto tumor. Ne vidim zašto bi taj tumor bio zloćudan. To što se riječ očešće upotrebljava kao zamjena za nešto zlokobnije, jednako kao i npr: neo, novotvorina i sl. nije razlog za zanemarivanje pravog značenja.
__________________ Show love with no remorse Zadnji Uredio Lovel : 11-08-06 u 20:17. | ||
| | |
| | #5 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nelogičnosti u nazivu lovel, svaka cast, nesto mi smrdi da imas veze sa medicinom... samo sto ova tema nije trebala biti za umovanje i analiziranje, nego samo za pokazivanje koliko ljudi mogu imati nezrelo razmisljanje...
| | |
| | #6 (permalink) |
| Radost Europe | Re: nelogičnosti u nazivu Imam neke dalje veze Meni su bili dobri naslovi Brešanovih Grotesknih tragedija - (Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja, Necastivi na Filozofskom fakultetu, Smrt predsjednika kucnog savjeta, Svecana vecera u pogrebnom poduzecu, Videnje Isusa Krista u kasarni V.P. 2507, Arheološka iskapanja kod sela Dilj, Hidrocentrala u Suhom Dolu, Nihilist iz velike mlake)
__________________ Show love with no remorse |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Nježni predator | Re: nelogičnosti u nazivu A zašto atomska bomba nebi mogla biti korisna? Svaki rat je destruktivan, ali ratovi su stvorili ovakav svijet kakvog mi poznajemo. Iz povijesti znamo jako malo mirotvoraca. Povjest su stvarali ratnici. Ratovi i potreba za naoružavanjem su uvijek bili najveći poticaj razvoju nauke i tehnologije. Meni je glup naziv: INTELIGENTNA BOMBA. |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nelogičnosti u nazivu atomska bomba je korisna skroz dok miruje, jer sprijecava puno vece ratove, ali kada eksplodira, ne postoji niti jedna pozitivna stvar u njoj.
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: nelogičnosti u nazivu Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: nazivu, nelogicnosti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:20.