| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Neugodni pozivi na mobitelu u Društvo forumu; Ovako.Vec nekoliko tjedana netko me uznemirava sa jednog broja,broj nije skriven,ali nitko ne zna ciji je jer ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neugodni pozivi na mobitelu Ovako.Vec nekoliko tjedana netko me uznemirava sa jednog broja,broj nije skriven,ali nitko ne zna ciji je jer nije prijavljen.Stalno me naziva u kasne sate,pojma nemam tko bi to mogao biti.Postoji li nacin da saznam tko me salno uznemirava,odnosno ciji je to broj?
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neugodni pozivi na mobitelu ne..ugasi mobitel..pa nebu zval..moj je već tjedan dana ugashen..krepal je..tak da te ja ne zovem.. nemresh nikak..probaj prijavit to nekam-.-
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neugodni pozivi na mobitelu Pa zovi i ti njega, ionako ti ne može ništa..... Kako on tebi, tako i ti njemu.....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neugodni pozivi na mobitelu ma zasad cu ugasit pa ako nastavi morat cu nesto ozbiljnije poduzeti
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Tagovi: mobitel, poziv |
« Google Job Interview
|
pps-ovi »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:52.