| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi no title u Društvo forumu; Propa san, depresija, sve je u k*rcu, aaaaaa....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #8 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,605
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: no title Dobo ovako, 2001. krenuh u srednju je li, tamo san bija ratoboran, agresivan, bez postovanja za autoritet, jednostavno lud, posli se dogodilo sranje, mora san se ispisat tako da je po godine ostalo prazno, posli san upisan u drugu skolu koju san zavrsija, ali vise nisan bija ja, ka da san putem izgubija dio sebe, sve vise depresivan, ljudi biže od mene, nisan vise zanimljiv,sve sta napravin je krivo, osjecan se jadno ka da mi se zivot raspada, vise me za nista nije briga, kad izaden vani u depri san ili me neko baci u nju, vise nisan ono sta san bija i ne znan kako taj dio vratit. Ne znan ni kako san se odrza na ivotu svo ovo vrim..... savrsen lyric za moje stanje: Things not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost this can't be real Can't stand this hell i feel Emptiness is filling me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now he's gone |
| | |
![]() |
| Tagovi: title |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Star Wars - Ost collection | k-fLiP | Glazba | 0 | 04-06-06 14:18 |
| Kako izbaciti neželjene dijelove sa DVD-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 01-03-06 15:10 |
| 12 full filmova | Slider | Recycle Bin | 8 | 19-12-05 20:04 |
| Promjenite Internet Explorer "title" | Kristijan | Računala | 0 | 30-09-05 15:36 |
| promjenite tekst u IE title baru | Kristijan | Savjeti i Trikovi XP | 0 | 23-09-05 11:18 |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:12.