| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Nogometna iluzija u Društvo forumu; Predstavljam vam slike stadiona napravljenog od špage. Stadion je napravio jedan Riječanin za što mu je trebalo 4 godine, 7 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nogometna iluzija Predstavljam vam slike stadiona napravljenog od špage. Stadion je napravio jedan Riječanin za što mu je trebalo 4 godine, 7 km špage i preko milijun čvorova...... I btw. stadion je napravljen bez nacrta......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Nogometna iluzija Koja je to volja
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Nogometna iluzija taj koji je ovo radio je stvarno strpljiv rep + za slike
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
![]() |
| Tagovi: nogomet iluzija stadion |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:03.