| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Nova godina? u Društvo forumu; Bok ljudi. Gdje ćete dočekati Novu godinu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Zagorje. Novi Marof Godina: 19
Poruka: 214
![]() | Moram odlučiti između vikendice, Korze u Varaždinu ili Prijateljeve kuće ali prvo moram saznati kam mi starci idu pa da budem čim dalje od njih
__________________ Be happy! I won't be here forever! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Frend pravi veliki party, janjac na ražnju, pičke, beskonačno puno alkohola dobra muzika... nadam se da ću ostat živ ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Gamer Guru | Ja sam nabavio 200 komada visokometnih raketa za besplatno... hehe tako da cu pozvati frendove i frendice kod mene, zatim negdje van popaliti sve to i onda kod nekoga na festu.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
![]() |
| Tagovi: godina, nova |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Nova verzija Firefoxa | Baltazar | Računala | 29 | 20-03-07 15:44 |
| Intel najavio dva nova procesora | Baltazar | Računala | 1 | 18-11-05 16:05 |
| što djeca misle o braku | pharaoh | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 20-09-05 21:03 |
| Sretan Božić i Nova Godina | Kristijan | Poruke/Čestitke | 11 | 10-01-05 23:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:08.

:
---ex moderator---