| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Nova godina? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: daMassa Ja sam nabavio 200 komada visokometnih raketa za besplatno... hehe tako da cu pozvati frendove i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Administrator | Citat:
lol ti ćeš pozvati ekipu kod sebe, ispaliti rakete i onda kod nekoga na feštu ![]() | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 300 kn sam dao za upad, neću reć di jer me sramota, ali cuga je besplatna cijelu noć. Inače sam mnogo škrt, tako da ću pokušat ispijenom cugom vratit pare za ulaznicu, poslje toga pičim u Vinogradsku na ispumpavanje. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | J **** ga sad , u Papayu. Tek smo se jučer nas par skupili da se dogovorimo di ćemo, pa nismo baš imali izbora. Brijem da će bit puno klinaca ... nisam bogme ni ja neki stari krmak, ali megu ekipom od 15-18 god sam deda ... |
| | |
![]() |
| Tagovi: godina, nova |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Nova verzija Firefoxa | Baltazar | Računala | 29 | 20-03-07 15:44 |
| Intel najavio dva nova procesora | Baltazar | Računala | 1 | 18-11-05 16:05 |
| što djeca misle o braku | pharaoh | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 20-09-05 21:03 |
| Sretan Božić i Nova Godina | Kristijan | Poruke/Čestitke | 11 | 10-01-05 23:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:55.