| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Novogodišnje odluke u Društvo forumu; Običaj je da se na papir napiše nekoliko stvari koje ste odlučili napraviti u novoj godini. Te odluke bi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| charolastra | Novogodišnje odluke Običaj je da se na papir napiše nekoliko stvari koje ste odlučili napraviti u novoj godini. Te odluke bi se trebale pročitati za iduću novu godinu i vidjeti koliko ih se ostvarilo. Jedna od mojih je da ću malo poraditi na sebi, malo sam se zdebelio pa da to dovedem u red. Možete i vi staviti koju svoju. Dakle: Da li ste donesli koju? Da li ih donosite samo reda radi ili ih se namjeravate pridržavati?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,595
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novogodišnje odluke što nisi ovaj topic stavio u podforum Humor, tu će bit izvaljotina... dobro je počelo ![]() moje novogodišnje odluke? manje interneta (iako T-Tat sprema neko ''iznenađenje'') skromniji život aktivno sudjelovanje u politici i na kraju ali najvažnije, prestanak donošenja glupih novogodišnjih odluka
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Veteran | Re: Novogodišnje odluke Nisam donio nikakavu odluku niti imam takav običaj. Ako nešto odlučim popraviti ili napraviti to mogu bilo kad u godini, ništa neću biti uspješniji u ispunjavanju tih odluka ako sam ih donio baš na samu novu godinu. Bitno je koliko stvarno želim neku stvar promjeniti ili poboljšati a za to je svejedno kad je odluka donesena
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Novogodišnje odluke Citat:
![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,833
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novogodišnje odluke Diplomirati Ali čisto sumljam u to... neću biti ni razočarana ako se to desi početkom iduće godine. I otići preko ljeta van Hrvatske. (BiH nije opcija)
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Novogodišnje odluke Citat:
![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Purger | Re: Novogodišnje odluke Ja sam donio odluku da neću donosit nikakve odluke...neka ide kako ide... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: nova godina, odluka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:39.