| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi O čemu razmišljate dok sjedite na wc-u??? u Društvo forumu; Obično taj ritual započinjem rano ujutro uz naravno cigaretu prije ili poslije kave.Zauzimanjem sjedećeg položaja u pripremi da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Obično taj ritual započinjem rano ujutro uz naravno cigaretu prije ili poslije kave.Zauzimanjem sjedećeg položaja u pripremi da očistim tijelo,u glavi mi se uglavnom vrte planovi za naredni dan,također mi se budi i sjeta na neke stvari i situacije o kojima možda nikada i ne razmišljam.Padaju mi neke nove ideje,brojim pločice na zidovima,čitam natpise sa šampona,deterdženata i t.d.U svakom slučaju vrlo ugodan fizički,ali i psihički odmor za tijelo i dušu!!! ![]()
__________________ MegablasterPametan čovjek se može pretvarati da je glup,ali glup se ne može pretvarati da je pametan |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: O čemu razmišljate dok sjedite na wc-u??? Citat:
![]() | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Offline | Re: O čemu razmišljate dok sjedite na wc-u??? Ja ne razmišljam...ja čitam
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: O čemu razmišljate dok sjedite na wc-u??? Ne razmišljam, čitam ![]() Edit: Joks, tek sad vidim tvoj post ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Offline | Re: O čemu razmišljate dok sjedite na wc-u??? ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: O čemu razmišljate dok sjedite na wc-u??? Uglavnom ne razmisljam nego sam duboko skoncentriran na to da obavezno ne disem duboko jer inace sam odjebo karijeru. A pritom pazim da govance adekvatno šljopne u skoljku inace dolazi do neizbježnog spricanja vode iz skoljke po mojoj kenjari pa to nekad zna biti neugodno pošto je voda najcesce hladna ![]() A ako je provjetren WC onda kunem sebe sto kad sam mlad bio sam sjedio svugdje pa sad imam problema sa hemeroidima ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter | Re: O čemu razmišljate dok sjedite na wc-u??? E pa i za razmišljanje nekome treba duže a nekome kraće...Bitno je boravak u wc-u napraviti što ugodnijim za sebe,bez obzira koliko poslije tebe on bio ne ugodan drugima!
__________________ MegablasterPametan čovjek se može pretvarati da je glup,ali glup se ne može pretvarati da je pametan |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Purger | Re: O čemu razmišljate dok sjedite na wc-u??? razmišljam o smislu života i svojoj ulozi u ovom svijetu ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: cemu, dok, razmis ljate, sjedite, wcu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:17.

Megablaster