| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi O čemu upravo razmišljate u Društvo forumu; ne stvarno? o čemu?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Kak moram ić večerat, gladan sam
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kako proći fiziku uz cjelodnevno višenje na netu...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-05-05 Lokacija: Zagreb // Garčin Godina: 27
Poruka: 335
![]() | upravo razmišljam od kud da krenem sa poslom. Napravio sam uploader, posložio bazu, isprogramiro ispis na webu i sada razmišljam što dalje. Iskreno dečki, neda mi se raditi, pa vrijeme pokušavam prikratiti razmišljajući o tome što prvo da napravim. Nikako nemogu krenuti. i onda još uz to svako malo skociti na sve forume koje posjecujem i tako unedogled, a poso trpi. ![]()
__________________ Sweet Zombie Jesus! They say madness runs in our family. Some even call me mad. And why? Because I dared to dream of my own race of atomic monsters, atomic supermen with octagonal shaped bodies that suck blood... : |
| | |
| | #10 (permalink) |
| next best thing | Kako uopće doći do nominacije a kamoli do titule top uploadera?Pa se osvrnuh na postove nominiranih,pa uvidjeh da nemam šanse jer sam sakat sa postovima slika,linkova i filmićima sexi tematike,ali nezadovoljan nikako nisam,a ne,doći će i MOJE VRIJEME ARGHAHAHAHAHAHAHA ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: cemu, razmis ljate, upravo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:18.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje

: