| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi O čemu upravo razmišljate u Društvo forumu; o tome da se navikavam na ovaj forum... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,956
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: O čemu upravo razmišljate o žiletu
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| charolastra | Re: O čemu upravo razmišljate još samo 2 sata
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #30 (permalink) |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: O čemu upravo razmišljate kako neko moze biti takvo djubre kako mi ga je zao kako mi je zao sebe kako mi srce puca na komade kako da se osvetim da li ima smisla nastavljati ovo kako cu poludeti ako nema kako cu mozda napraviti glupost kako me boli
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
![]() |
| Tagovi: cemu, razmis ljate, upravo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:28.