| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi O pivu... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: gggiga Karlovačko je dobilo medalju za najbolje svjetsko pivo prošle godine u kategoriji od 4,5%-... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,906
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: O pivu... Citat:
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Banned | Re: O pivu... Tri najskuplja piva na svijetu...da mi ih je imati ![]() Tutankhamen Brew Recept za ovo pivo napravljen je prema receptu i nacinu proizvodnje koji je otkrio tim arheologa/egiptologa sa Sveucilista Cambridge u Hramu sunca kraljice Nefertiti u Egiptu. Oni su pronasli malu pivovaru u kutu hrama Sunca i vjeruju se da ju je napravio kralj Akhenaton, Tutankamonov otac.Arheolozi su potrazili savjete od pivara iz Skotske, a samo pivo se proizvodi u laboratorijama na Cambridgeu. Kosta oko 52 dolara za jednu bocu i ima ogranicenu proizvodnju. Samuel Adams' Utopias Ovo pivo se proizvodi u Bostonskoj pivovari i nazvano je po jednom od osnivaca Amerike Samuelu Adamsu. Rijec je o drugom najskupljem pivu na svijetu. Jedna boca od 0,7 litara kosta 100 dolara. Prodaje se u bakrenim bocama koje lice na kotlove u kojima se pravi pivo. Udio alkohola u Samuel Adam's Utopias iznosi 25%, sto ga cini pivom sa najvise alkohola na svijetu i nalazi se u Guinnessovoj knjizi rekorda. Proces pravljenja piva traje i do 12 godina sto mu daje jedinstveni ukus. Proizvodnja je ogranicena na 8000 boca godisnje. Vielle Bon Secours Ovo ime stoji na stoji na boci najskupljeg piva na svijetu. Jedna bacva kosta oko 1000 dolara i moze ga se naci samo u londonskom baru Bierdrome. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pivo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:11.

) naruči pepsi. Ova dvojica se čude, pa ga pitaju zašto je on naručio sok? On im odgovori: Kad vi nećete pivo neću ni ja... 

u Egiptu. Oni su pronasli malu pivovaru u kutu hrama Sunca i vjeruju se da ju je napravio kralj Akhenaton, Tutankamonov otac.
meni to nekak malo zvuci